Görüş Bildir
Haberler
Oya Kazandı Herkes Kaybetti! Ufak Tefek Cinayetler'in Şoktan Şoka Girdiğimiz Son Bölümü

etiket Oya Kazandı Herkes Kaybetti! Ufak Tefek Cinayetler'in Şoktan Şoka Girdiğimiz Son Bölümü

Her bölümü çıtayı daha da yukarıya taşıyan Ufak Tefek Cinayetler'in 14. bölümü de çok hareketli geçti. Bir bölümün içinde bin entrika yaratıp çözdüler. En efsane Türk dizi bölümlerinden biri arasına girecek bu bölümü biz de sizin için özetledik...

13. bölümü hatırlamak isteyenler için dev hizmet👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bölüm Oya'nın dinamitleme operasyonunu gerçekleştireceği yemekte başladı. Yine gergin bir şekilde, Merve uçana kaçana salladı.

Nilay'ın Merve'ye laf sokma girişimi başarıyla püskürtüldü. Senin karşında Merve Aksak var, şu an değil Nilay şu an değil...

Sonunda tüm hikâye anlatıldı. El birliğiyle Oya ve Edip'in hayatının karartılması Nilay'ı, Serhan'ı ve Taylan'ı şok etti.

Sabote edilmeye çalışılsa da her şey anlatıldı. Taylan Oya'dan ayrılıp bir şeytanla evlendiğini, Serhan karısının kötülüğünün katmerliğini, Nilay ise melek annesinin nasıl bir şeye ortak olduğunu öğrendi.

Taylan zaten Oya'dan hala hoşlanıyor biliyorsunuz. Bir de boşu boşuna ayrıldıklarını, Pelin'in onu oyuna getirdiğini öğrenince delirdi tabii.

Hele ki Edip Oya'nın intihar ettiğini ve çocuk sahibi olamayacağını söyleyince, en vicdansızı bile donup kaldı. "Ne o, şaşırdınız mı? Yoksa siz en yakınlarınızın ihanetine uğramayı normal mi karşılıyorsunuz?"

Üst üste o kadar şey oldu ve susup dinlemek zorunda kaldılar ki, sanki kendimiz yüzleşmişiz gibi hissettik.

İntikam amacına ulaştı. Taylan da, Serhan da, Nilay da evi terk etti. En acılısı Taylanınki oldu. Histerik Pelin üstünü başını parçaladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üç kadının hayatı da büyük yara aldı. Bir aile kuramamışsın dedikleri, dalga geçmek için aile tablosu aldıkları Oya'nın çocuk sahibi olamayacağını öğrenince vicdanları sızladı.

Arzu'yu bunun dışında tutuyoruz, o zaten ezikliğiyle dahil olmuş bu işe.

Ama Merve bu, işleri yoluna koyması gerek. Pelin'i Serhan'la konuşup "Merve'yi ben zorlamıştım, tehdit etmiştim" demeye ikna etti. Kendisinin de aynısını Taylan'a yapacağını, suçu üzerine alacağını söyledi.

Pelin Merve'nin dediklerini harfiyen yapıp, Serhan'a her şeyin onun planı olduğunu söyledi. Ama Serhan Merve'yi affetmeyip Oya'ya övgüler yağdırınca Pelin parçaları birleştirdi. Oya ve Serhan, büyük skandal!

Bade İşçil bu bilgiyle yaşayamama halini o kadar güzel oynamış ki 😃 Koskoca Kraliçe meğer aylardır aldatılıyormuş.

Ama Merve Pelin'i kandırmıştı. Taylan'a gidip suçu üzerine alacağına, Pelin'in hikâyesini destekledi: "Pelin istedi. Sana aşkından gözü dönmüş gibiydi, Oya'yı da çok kıskanıyordu. Yapmayalım dedim, dinletemedim."

Şu sahnede ağzı açık kalıp şok içinde ekrana bakmayan var mı? Merve'nin ne Taylan'ı ne Pelin'i düşündüğü yoktu. Taylan bu bilgiyi Serhan'la paylaştığında, Serhan da direkt Pelin'den duyduğu için direkt ikna olacak. Plana bak!

"Biliyorsun histeriktir Pelin" dediğinde geçmişe gitti Taylan. Lisede de Oya ile sevgiliyken bile Pelin'in ona yürüdüğünü, koştuğunu, uçtuğunu hatırladı.

Bir yalanı yaşadığını, bir şeytanla evlendiğini düşüne düşüne aklını kaybetti adamcağız. Neyse kayınpeder zengin, işe gitmiyorsun öyle düşün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ama herkes Merve'yi basit bir solist olma hevesiyle bu işi yaptı sansın, abisi bombayı patlattı. Edip'e aşıkmış!

Şimdi belli oldu Edip ve Merve'nin yıllar sonra karşılaşmasında aralarında geçen gereksiz sekslenti.

Ona yüz vermeyen Edip bir de Oya'ya çok ilgi gösterince kıskançlık yapmış. İkisinin birden ipini çekip, sanki Pelin'e yardım ediyormuş gibi göstermiş.

Yalnız biraz daha olaylı anlar olaydı, iyiydi. Bir soruyu Oya'ya yöneltip de iyi cevap alınca takdir eden Edip, çok iyi bir intikam sebebi değil.

Bir de Merve'nin, Edip'in Oya'ya aşık olduğunu bildiğini düşünün. Her şey birleşti! Oya şimdi Serhan'ı da alırsa, işte gerçek bir 'evrenin adaleti'...

Aslıhan Gürbüz o kadar 'hükümet' gibi ki, yürürken bile yüreğimizi titretiyor.

İçlerinden bir tek Arzu durumu toparlayabildi. Mehmet kızıyla o kadar güzel bir konuşma yaptı ki, Nilay annesinin nasıl iyi biri olduğuna tekrar ikna olup geri döndü.

'Seni annen yetiştirmeseydi, bu olaya bu kadar üzülebilir miydin?'. Çok iyi bir bakış açısı.

Oranj Mehmet sürekli Arzu'yu, öpüştükleri anı düşündüğünü söyleyerek Arzu'nun hayatında yeni bir kaosa sebep oldu.

Zamanında Arzu'nun üzerinde ne taktik denediyse, şimdi Burcu'ya aynısını yapacak kadar pis bir adam. Arzu'ya aşık ama Burcu'yu da terk etmiyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelelim Sayko Pelin'e. Merve'nin onu sattığını öğrendi. Artık kırmızı çizgisi Taylan özelinde bile böyle bir kazık yemek onu ne noktaya getirir acaba?

Öyle ki, "İstemiyorum ben artık seni" diyen Taylan'ın ayaklarına kapanıp erkek cinsellik organını kesecek biriyken, "Tamam" diye cevap verip gitti.

Pelin'den bahsediyoruz, böyle bir sakinlik söz konusu değil.

Pelin de aklını kullanıp Taylan'ı bam telinden vurdu. Oya'nın intiharını ancak kendi intiharıyla kapatabilirdi.

Gözlerini açtığında Taylan yanındaydı. Ha bu arada hastaneye nasıl mı kaldırıldı? Tabii ki ambulansı daha ilacı içmeden kendi çağırmıştı!

Bir Merve kaldı işleri yoluna koyamayan. Üstelik Oya ve Serhan akşam yemeği için genç aşıklar gibi sözleştiler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ama Serhan bizi şaşırtıp özenle hazırlanan o akşam yemeğine gitmedi. Oya çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Çünkü Merve ve kızının yanına gitmeyi tercih etmişti. Merve'yi tercih ettiği için mi yani?

Hayır. Merve'ye boşanmak istediğini söylemek ve bu defteri kapatmak için. Kraliçenin ilk kez bu kadar çöktüğünü gördük...

Bu arada dünyanın en kötü ayrılık cümlesi olabilir: 'Avukat bul kendine'.

Ve sonunda özgürlüğüne kavuşup Oya'ya doğru yola koyuldu.

"Merve olmasa karşılaşmazlardı bile" demeyin. Meğer Merve'nin sırf Serhan'ı kandırmak için geçtiği bütün yollardan, seve seve geçmiş Oya.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birçok kez aynı havayı solumuşlar ama hiç tanışmamışlar. Kader onları hep birleştirmek istemiş ama olmamış 😢

Ama sonunda kaderlerini birleştirmeye karar verdiler. Sibel Alaş'ın 'Adam' şarkısıyla çok miniminnoş bir kavuşma anı gördük.

Sonunda tüm zincirlerini kırıp bir araya geldiler! Bakalım Merve ilk önce hangisini öldürecek😍

Dizi biter bitmez 15. bölümün ilk sahnesi yayınlandı. "Kimleeeeeeer kimlerle beraber" diyeceğimizi görebiliyoruz.

Bölümün reytingleri, şimdiye kadar aldığı en iyi seviyedeydi diyebiliriz. Ortalığı dağıttı. Haftanın Diriliş Ertuğrul'dan sonra en çok izlenen dizisi oldu.

Bölümün reytingleri, şimdiye kadar aldığı en iyi seviyedeydi diyebiliriz. Ortalığı dağıttı. Haftanın Diriliş Ertuğrul'dan sonra en çok izlenen dizisi oldu.

AB kategorisinde.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Twitter'ın da gündeminde bu dizi vardı.

😃 Zengin kayınpeder ve boş beleşlik.

Ama "Yanıma korlar mı adam seni? Koparıp acıtmazlar mı beni?". Merve bireyler vardır...

Bir gece ansızın gelebilirse süper olmaz mı?

"Oya harika bir kadın, güçlü bir kadın" diye boşuna denilmiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bölümden aklımızda kalan şu projeyi de hatırlatalım👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
873
461
113
32
31
15
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hipergrafi

Ne bölümdü ama... Bayılırım böyle gerçekleri uzatmayan bam güm açıklayan dizilere. Taylan rolüne Engin Hepileri'nin çok daha fazla yakışacağı düşüncesini ata... Devamını Gör

Nur

Hala Merve'yi tutmamin cocukken de hep gargamelin yaninda olmam ile bir alakasi olabilir mi acaba

Friends

harika bir bölümdü ya edip ve oya söyledikçe ben rahatladım. müthişti. ama pelin ve arzu hızlı yırttı onu sevmedim. 😄