Görüş Bildir
Haberler
Oscar Ödül Töreni, Kırmızı Halı Şıklığı

etiket Oscar Ödül Töreni, Kırmızı Halı Şıklığı

Pimood
03.03.2014 - 12:55 Son Güncelleme: 03.03.2014 - 13:01

OSCAR ÖDÜL TÖRENİ KIRMIZI HALI ŞIKLIĞI

Dün gece Oscarlar sahiplerini buldu. Ödüllerin dışında geceye damgasını vuran, göz alıcı bayanlar ve kıyafetleriydi.

Dün gece 86.sı düzenlenen Oscar Ödül Töreni‘nde, Oscarlar sahiplerini buldu. Sinema ödüllerinin en prestijlisi olan Oscar, ABD’nin Los Angeles kentinde yapıldı. 10 dalda aday gösterilen American Hustle törenden eli boş dönerken, en iyi film ödülünü “12 Years A Slave” aldı. En iyi yönetmen dalındaki ödül Gravity ile Alfonso Cuaron‘a verildi. En iyi kadın oyuncu kategorisinde Blue Jasmine‘deki performansıyla Cate Blanchett rakiplerini geride bırakırken, en iyi erkek oyuncu iseDallas Buyers Club‘taki rolüyle Matthew McConaughey oldu. Son dönemde çok konuşulanLupita Nyong’o (12 Years Slave) en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülüne layık görülürken, en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülü ise Jared Leto‘ya (Dallas Buyers Club) verildi.

Hoş sohbetlerin yapıldığı, eğlenceli anların akıllara kazındığı gecenin kırmızı halısı da çok renkliydi. Özellikle Jennifer Lawrence‘ın kırmızı Dior kıyafetiyle yere düşmesi, tüm gözleri üzerine çevirdi.

Ayrıca geceye damgasını vuran bir diğer kare de, ünlü komedyen Ellen DeGeneres‘in ünlü oyuncularla çektiği selfie pozu oldu.

Kaynak: http://pimood.com/oscar-odul-toreni-k...
İçeriğin Devamı Aşağıda

OSCAR ÖDÜL TÖRENİ KIRMIZI HALISI’NDAN GÖRÜNTÜLER

OSCAR ÖDÜL TÖRENİ KIRMIZI HALISI’NDAN GÖRÜNTÜLER

Bu keyifli dakikalardan sonra sıra geldi kırmızı halı kıyafetlerine. Tüm bayanların özenle hazırlandığı gecede şıklarda vardı rüküşlerde. Özellikle Oscar’a aday gösterilenlerin kıyafetleri daha da bir merak konusuydu. Geceyi ödülle kapatan Lupita Nyong’o Prada kıyafetiyle ve Cate Blanchett da Armaniseçimiyle, geceye yakışır bir şıklık içersindelerdi. Göz kamaştıran iki oyuncu benim de herkes gibi favorilerinden olurken, Charlize Theron siyah Dior‘uyla ve Harry Winston takılarıyla zerafetin doruklarındaydı. Angelina Jolie‘de seksi ve ışıltılı Elie Saab kıyafetiyle göz kamaştırıyordu.

Daha pek çok şıkın yer aldığı kırmızı halı görüntüleri ve kıyafet detayları sizlerle… Keyifli incelemeler

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
33
18
9
6
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın