Görüş Bildir
Haberler
Önümüz Yaz! Peki Sen Yaza Ne Kadar Hazırsın?

Önümüz Yaz! Peki Sen Yaza Ne Kadar Hazırsın?

L'Oreal Paris
29.05.2018 - 14:28

Dört gözle beklediğimiz yaz geldi çattı işte, peki sen yaza hazır mısın? Öğrenmek için hadi teste!

1. İlk olarak en önemli soru ile başlayalım: Tatil planını yaptın mı bakalım?

2. Bu yaz için bikini/mayo alışverişini hallettin mi?

3. Fazla kilolar ne durumda peki?

4. Pantolonlarını kaldırıp şortlarını elbiselerini çıkardın mı?

5. Peki hemen bu hafta sonu tatile gidelim deseler, valizine koyacakların aklında beliriyor mu?

6. Ayakkabılardan hiç bahsetmedik: Hala spor ayakkabılarını mı giyiyorsun yoksa sandaletlerini çıkardın mı ortaya?

7. Peki ya Sunkiss’in yanında mı?

Sen yaza tamamıyla hazırsın!

Gördüğümüz üzere sen her şeyinle yaz mevsiminin havasına bürünmüş ve kendini tatile, denize, kuma, güneşe tamamıyla hazırlamışsın. Bu nedenle de seni harika bir yaz, müthiş bir tatil beklediğinden eminiz! Peki yaz boyunca ışıl ışıl saçlarınla sokakları, plajları aydınlatmaya ne dersin? L'Oréal Paris Sunkiss ile kahverengiden sarıya her saç rengini aşamalı olarak açabileceğini biliyor muydun? Üstelik hindistan cevizi yağı içeriğiyle beslenen saçların yumuşacık ve parlak olur! Sence de harika değil mi? Tatilden döndüğün ten renginden değil, saç renginden belli olsun. İncelemek için buraya tıklaman yeterli!

Neredeyse hazırsın!

assets-auto.rbl.ms

Gördüğümüz üzere bütün kışın stresini geride bırakıp kendini yaz mevsimine tamamıyla adapte etmeye çok yaklaşmışsın. Bu nedenle de seni harika bir yaz, müthiş bir tatil beklediğinden eminiz! Peki yaz boyunca ışıl ışıl saçlarınla sokakları, plajları aydınlatmaya ne dersin? L'Oréal Paris Sunkiss ile kahverengiden sarıya her saç rengini aşamalı olarak açabileceğini biliyor muydun? Üstelik hindistan cevizi yağı içeriğiyle beslenen saçların yumuşacık ve parlak olur! Sence de harika değil mi? Tatilden döndüğün ten renginden değil, saç renginden belli olsun. İncelemek için buraya tıklaman yeterli!

Tam olarak hazır sayılmazsın!

Gördüğümüz üzere sen hala kışın stresinden, dengesiz havaların değişkenliğinden kurtulmamış yaza tamamıyla hazırlanamamışsın. Yine de hiçbir şey için geç değil, hala önünde seni bekleyen harika bir yaz, müthiş bir tatil var! Peki yaz boyunca ışıl ışıl saçlarınla sokakları, plajları aydınlatmaya ne dersin? L'Oréal Paris Sunkiss ile kahverengiden sarıya her saç rengini aşamalı olarak açabileceğini biliyor muydun? Üstelik hindistan cevizi yağı içeriğiyle beslenen saçların yumuşacık ve parlak olur! Sence de harika değil mi? Tatilden döndüğün ten renginden değil, saç renginden belli olsun. İncelemek için buraya tıklaman yeterli!