Görüş Bildir
Haberler
Olgun Erkeklerden Beklenmemesi Gereken 18 Davranış Biçimi

Olgun Erkeklerden Beklenmemesi Gereken 18 Davranış Biçimi

diazepam
28.04.2016 - 15:34

Olgunluk yaşla birlikte gelen ancak sadece yaşa bağlı olmayan bir olgu. Yani kimi erkek 45 yaşında olgunlaşırken, 25 yaşında da olgunlaşma elbette ki mümkün. Bu, hayatın sizi nasıl şekillendirdiği ile ilgili. Tabii ki hayat sizi şekillendirirken bunu birçok şey öğreterek yapıyor, işte olgunluğun biraz da yaşa bağlı olmasının sebebi bu. Konsantre bir hayat sürüyorsanız, yılların getirdiği birikimlere çok daha kısa sürede sahip olmanız da mümkün oluyor. 

Bu içerikte size olgun erkek kimdir, nasıl olur, kime olgun denir, vb. şeyleri açıklamayacağız elbette. Biz size olgun bir erkekte göremeyeceğiniz, ondan beklemeyeceğiniz şeyleri söyleyeceğiz. Haliyle bunları okuyunca olgun erkekleri çok daha iyi tanıyıp, bileceksiniz. Gerçek hayatta bu ne işinize yarar orası tamamen size kalmış bir şey.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başarı, mutluluk, huzur, gelişim, vb. şeyleri korkularına teslim etmezler, yaşadıklarından öğrendikleri en önemli şey “üstüne üstüne gitmektir.”

2. Kesinlikle başkaları için, başkalarının söylediklerine göre, başkalarını memnun etmek için yaşamazlar, kendileri için yaşamasını öğrenmişlerdir.

3. Kafalarında 20’li yaşlarda sık rastladığımız şekilde bir “ideal kadın” figürü yoktur, çünkü bir kadının hayatına katacağı değere daha çok önem verirler.

4. Kadınlarla olan ilişkilerinde elinin ayağının birbirine dolaştığı günler çok geride kalmıştır, son derece rahat, kendini bilen ve konuşmalarına hakim bir havaları vardır.

5. Kin beslemek, intikam duygularıyla dolu olmak, had bildirmek için gün saymak gibi şeyler artık hayatının bir parçası değildir, mantığı buna izin vermez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dış görünüşü, giyim tarzı, vb. şeyler hakkında endişelenmek hiç de olgun erkeğe göre değildir.

7. Ergenlik döneminde başlayan ve uzun bir süre devam eden aile ilişkilerindeki mesafeler ortadan kalkmıştır, ailesiyle son derece dengeli ve güzel bir ilişkisi vardır.

8. Olgun erkek başkalarının kendisini ezmesine, hor görmesine, aşağılamasına izin vermez, buna cevap verecek kapasitesi çoktan oluşmuştur.

9. Zorluklar karşısında pes etmezler, her yenilginin yeni bir başarı hikayesinin ilk cümlesi olduğunu çok iyi bilirler.

10. İş hayatı artık dengesini bulmuştur, zorla işe giden, yeni şeyler arayan biri değildir, işini kendi hayat şartlarına uydurmasını çok iyi bilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Harekete geçmek, zor kararlar vermek, sıkıntılı süreçlerin içine girmek gibi şeylerden imtina etmezler, bilakis bu gibi durumların kendilerine çok şey kattığını bilirler.

12. Hayalperest olmak iyidir, güçlü bir hayal gücü onları besler ama iş gerçekçi olmayan hayallerin peşine düşmekse olgun erkeği orada bulamazsınız.

13. Egolarını geçen zaman içerisinde törpülemesini bilmişlerdir, hayatlarında egolarının kendi önlerine geçmesine asla izin vermezler.

14. Özel hayatlarıyla iş hayatı arasındaki dengeyi çok iyi oturtmuşlardır, öğrenciyken sınav öncesi arkadaşlarıyla içmeye giden o erkek yok artık.

15. Aynı şekilde aşk hayatı da çok düzenlidir, asla sevgilisini arkadaşlarına, arkadaşlarını sevgilisine tercih etmek gibi bir ikilemin ortasında kalmaz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Sorumluluklarını bilmemek, bunlardan kaçmak olgun erkeklerden beklenen bir davranış değildir.

17. Eksikliklerini, yanlışlarını bir kusur olarak görmez, aksine bunları kendini düzeltebileceği bir avantaj olarak algılar.

18. Anı yaşamak artık çok gerilerde kalmıştır, olgun erkek hayatını nasıl yaşayacağını önceden bilen, planlı davranan biridir.

Buraya kadar okuduklarına, duyduklarınıza bakarak…

Buraya kadar okuduklarına, duyduklarınıza bakarak…
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
109
30
17
13
9
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın