Görüş Bildir
Haberler
Öldürülen YouTuber Gabby Petito'nun Cinayet Şüphelisi Nişanlısı Ölü Bulundu

Öldürülen YouTuber Gabby Petito'nun Cinayet Şüphelisi Nişanlısı Ölü Bulundu

Batuhan
22.10.2021 - 13:44

Geçen ay, nişanlısıyla yaptığı yolculuğun ardından cesedi bulunan 22 yaşındaki Gabby Petito'nun ölümü tüm dünyada kadına şiddate dair öfkeye neden olmuştu. Cinayetin nedeni hala bilinmezken, şüpheli olarak aranan nişanlı Brian Laundrie'nin de bir parkta kemikleri ve kafatası bulundu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI), Florida'daki bir parkta bulunan insan kalıntılarının öldürülen YouTuber Gabby Petito’nun nişanlısına ait olduğunu doğruladı.

Geçen ay kayıplara karışmıştı

Geçen ay kayıplara karışmıştı

Bir aydan uzun süredir kayıp olan Brian Laundrie'nin cesedi, diş kayıtları kullanılarak teşhis edildi. Petito'nun ölümüyle ilgili aranan Laundrie, geçen ay Florida'ya nişanlısı olmadan yaptığı ortak bir yolculuktan dönmüş ve sonra kayıplara karışmıştı.

22 yaşındaki genç kadının cesedi ise yaklaşık bir ay önce çiftin seyahat ettiği Wyoming'de bulunmuştu.

Kimlik doğrulandı

Kimlik doğrulandı

FBI tarafından yapılan açıklamada, '21 Ekim 2021'de diş kayıtlarının karşılaştırılması, Myakkahatchee Creed Çevre Parkı'nda bulunan insan kalıntılarının Brian Laundrie'ye ait olduğunu doğruladı” denildi. 

Laundrie'nin ebeveynlerini temsil eden bir avukat ise , 'Chris ve Roberta Laundrie, dün rezervde bulunan kalıntıların gerçekten Brian'a ait olduğu konusunda bilgilendirildi. Şu anda başka bir yorumumuz yok ve ailenin  mahremiyetine saygı göstermenizi rica ediyoruz” açıklamasını yaptı.

Bütün eşyaları da bulundu

Bütün eşyaları da bulundu

Bununla birlikte FBI ajanları, kalıntıların parkın yakın zamana kadar su altında kalan bir bölümünde keşfedildiğini açıkladı. Arama sırasında Brian'a ait bir sırt çantası ve defter de dahil olmak üzere başka eşyaların da bulunduğu belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kemikleri ve kafatası bulundu

Kemikleri ve kafatası bulundu

NBC News'e göre, arama sırasında kemikler ve bir kafatası bulundu, Lee County Polis Şerifi Carmine Marceno, yetkilileri parkta 'tehlikeli koşullar' altında çalıştıkları için övdü. Göğüs derinliğindeki suyu çıngıraklı yılanlar ve timsahlarla dolu olarak tanımladı.

Kapalı parkın dışında toplanan gazetecilere verdiği demeçte, 'Bir ev ya da aramak gibi değil. Bu alanlar çok büyük ve sularla kaplı' dedi.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
8
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın