Görüş Bildir
Haberler
Oğulcan Engin, Annesi Seda Sayan'ın Çağlar Ökten İle Evlenmesine Karşı! Oğulcan Engin Ne Karar Aldı?

Oğulcan Engin, Annesi Seda Sayan'ın Çağlar Ökten İle Evlenmesine Karşı! Oğulcan Engin Ne Karar Aldı?

Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük sevgilisiyle nikah masasına oturma hazırlığı yapıyor. 7. kez evlenecek olan Seda Sayan ve sevgilisi Çağlar Ökten magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz gün sevgilisi Çağlar Ökten'i 'Lucifer' karakterine benzeten bir paylaşım yapmıştı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan bu paylaşımda Seda Sayan'ın henüz evlenmediği sevgilisine 'Kocam' demesi dikkatlerden kaçmamıştı. 7 Mayıs'ta Prag'da evlenecek olan Sayan, düğünden önce yaptırdığı yüz gerdirme operasyonuyla çok konuşuldu. İddialara göre, Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin annesinin 7. kez nikah masasına oturmasına karşı.  Annesinin mutlu gününde yanında olmayacağı iddia edildi. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

59 yaşındaki sunucu ve şarkıcı Seda Sayan, 7. defa gelinlik giymenin mutluluğunu yaşıyor. 7 Mayıs'ta nikah masasına oturma hazırlığı içinde olan Seda Sayan, gündemden düşmüyor. Ortaya atılan iddialara göre, Oğulcan Engin, annesinin neredeyse kendisiyle aynı yaşta olan sevgilisiyle evlenmesini istemiyor. Daha önce de annesi Seda Sayan'a konuşma yasağı getiren Oğulcan Engin, Prag'taki nikaha katılmayacak

"Sessiz Sedasız Evlen"

"Sessiz Sedasız Evlen"

31 yaşındaki eski futbolcu Oğulcan Engin, Seda Sayan'ın Sinan Engin ile olan evliliğinden dünyaya gelmiştir. Annesinin mutlu olmasını isteyen Oğulcan Engin'in Çağlar Ökten ile yapacağı evliliğe olumlu bakmıyor. İddialara göre; Oğulcan Engin annesi Seda Sayan'a 'Sessiz sedasız evlen' şartı koşmuş.

Oğulcan Engin Annesinin Nikahına Gitmiyor!

Oğulcan Engin Annesinin Nikahına Gitmiyor!

Seda Sayan kendisinden yaşça çok küçük olan sevgilisi Çağlar Ökten ile 7 Mayıs'ta Prag'da yapılacak olan nikaha ile dünya evine girecek. Oğlu Oğulcan Engin ise tepki gösterdiği bu nikaha da gitmeme kararı aldığı konuşuluyor.

"Oğulcan Kızdı Artık Konuşmayacağım."

"Oğulcan Kızdı Artık Konuşmayacağım."

Geçtiğimiz yıl annesinin ilişkileri üzerine konuşmasına kızan Oğulcan EnginSeda Sayan'a konuşma yasağı getirtmişti. Olayın üzerine açıklama yapan Seda Sayan, 'Oğulcan kızdı artık konuşmayacağım.' demişti.

Nikah Öncesi Ufak Dokunuşlar...

Nikah Öncesi Ufak Dokunuşlar...

Seda Sayan ise nikah masasına oturmasına kısa bir süre kala estetik yaptırmaya devam ediyor.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın