Görüş Bildir
Haberler
Seda Sayan'ın Sevgilisi Çağlar Ökten Kimdir? Çağlar Ökten Kaç Yaşında, Nereli?

Seda Sayan'ın Sevgilisi Çağlar Ökten Kimdir? Çağlar Ökten Kaç Yaşında, Nereli?

Seda Sayan 7. kez evleniyor! Seda Sayan'ın evleneceği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Ünlü şarkıcı Seda Sayan en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Sayan'ın kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten'e kalbini kaptırdığı söyleniyor. Seda Sayan‘ın sunduğu program ile tüm dikkatleri üzerine çeken Çağlar Ökten seslendirdiği şarkılar ile müzik severlerin a beğenisini kazanmıştır. Basında yer alan haberler sonrasında Seda Sayan'ın sevgili Çağlar Ökten'in hayatı oldukça merak edildi. Peki Seda Sayan'ın evleneceği iddia edilen Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten kaç yaşında, nereli? İşte Çağlar Ökten hakkında merak edilenler, Çağlar Ökten hayatı ve biyografisi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seda Sayan'ın evleneceği iddiaları gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın yedinci kez nikah masasına oturacağı haberleri magazin gündeminde adeta bomba etkisi yarattı. Çağlar Ökten, Beyoğlu’nda bir mekanda Seda Sayan’a 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenme teklifinde bulunduğu öğrenildi. Sayan'dan yaşça oldukça küçük olan Çağlar Ökten'in hayatı mercek altına alındı.  Peki Seda Sayan'ın evleneceği iddia edilen Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten kaç yaşında, nereli?

Çağlar Ökten Kimdir?

Çağlar Ökten Kimdir?

Çağlar Ökten 21 Haziran 1987 tarihinde dünyaya geldi. Ökten, doğma büyüme aslen Mersin, Tarsus’ludur. Annesi ev hanımı, babası ise elektrik teknisyeni olarak çalışmıştır. Küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olmuş, pop müzik dinlemiş ve seslendirmiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan başarılı isim günümüzde profesyonel olarak müzik kariyerini sürdürmektedir. Klasik Türk Müziği eğitimi de almıştır.

Çağlar Ökten, yaptığı bir açıklama da, her zaman dış görünüşüne önem verdiğini belirtmiş olsa da, asıl kendisi için önemli olanın, şarkının duygusunu yaşayıp dinleyene o duyguyu yaşatmak olduğunu dile getirmiştir.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
3
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
OCREATUS

Para para para...