Görüş Bildir
Haberler
Ünlü İsimler Kazançlarını Gayrimenkule Yatıyor! İşte Ünlü İsimlerin Yatırımları ve Dudak Uçuklatan Gelirleri

Ünlü İsimler Kazançlarını Gayrimenkule Yatıyor! İşte Ünlü İsimlerin Yatırımları ve Dudak Uçuklatan Gelirleri

Müge Kakşi
01.03.2022 - 22:20

Ülkemizde genellikle vatandaşlar birikimlerini altın ve dövize yatırarak bekletiyor. Fakat maddi olarak kazanç daha fazlaysa arsa veya daire alanlarda bulunuyor. Kazançlarını çeşitli taşınmazlara yatıranlar arasında birbirinden ünlü isimler bulunuyor. Üstelik ünlü isimlerin yatırımlarından kazandıkları kazançlarda dudak uçuklatan cinsten. İşte ünlü isimlerin yatırımları ve kazançları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü oyuncuların ve şarkıcıların kazançları zaman zaman sosyal medyanın gündemine düşüyor. Yaptıkları iş karşılığında binlerce lira kazanan ünlü isimler bu kazançları gayrimenkule yatırıyor. Aralarında Necati Şaşmaz, Kenan İmirzalıoğlu, Hülya Avşar ve Yıldız Tilbe gibi isimleri bulunduğu ünlüler camiyasının yatırımları ve kazançları haberimizde...

Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu

Eski binaları restorasyon yaparak yenileyen Kenan İmirzalıoğlu, son olarak Tekirdağ Çerkezköy'den 10 dönüm arazi satın aldı.

Necati Şaşmaz

Necati Şaşmaz

Necati Şaşmaz İstanbul'da 2 milyon 600 bin dolar ödeyerek rezidans daire satın aldı.

Oyuncunun, Ataşehir Konutları projesinde 50 dairesi, Şişli Bomanti'de yer alan projede 18 rezidans dairesi, 1 süpermarketi ve çok sayıda arsa yatırımı bulunuyor.

Hülya Avşar

Hülya Avşar

Hülya Avşar yatırımlarını arsa ve gayrimenkul üzerine yaptı. Avşar'ın İstanbul, Bodrum, Ayvalık, Londra'da gayrimenkulleri, İstanbul-Riva'da 900 dönüm arazisi bulunuyor.

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe, İstanbul'da lüks markalı konut projelerinden 3 daire sahibi. İzmir'de de gayrimenkul yatırımı yapan ünlü ismin burada 1 çiftlik, 2 kışlık ev ve çok sayıda arazi yatırımı yaptığı biliniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seda Sayan

Seda Sayan

Seda Sayan'ın İstanbul'da 30 dairesi ve dükkanı bulunuyor. Londra ve Miami'de de evleri olan Sayan'ın Bodrum'da 3 villası bulunurken aylık toplam kira gelirinin ise 500 bin lira olduğu belirtiliyor.

Emrah

Emrah

Emrah'ın 100'e yakın gayrimenkulü olduğu tahmin ediliyor. Sanatçının sahibi olduğu gayrimenkullerden her ay 250 bin dolar gelir elde ettiği söyleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Berna

Vay amk bende buldugumu kenara atıp sigara parası biriktireyim adAletını skm dünya xd