Görüş Bildir
Haberler
O Bile Şöhreti Kaldıramamış! Justin Bieber Madde Kullanımından, Atlattığı Zor Zamanlara Kadar Her Şeyi Anlattı

etiket O Bile Şöhreti Kaldıramamış! Justin Bieber Madde Kullanımından, Atlattığı Zor Zamanlara Kadar Her Şeyi Anlattı

Astrophel
05.09.2019 - 09:59

Biz gayet içten bulduk, hadi siz de bir göz atın!

Kaynak: http://www.ladbible.com/entertainment...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mutlu evliliği ve yaşam tarzıyla imrenmelere doyamadığımız Justin Bieber geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı duygusal paylaşımla hayranlarını derinden etkiledi.

Her şeyden bunalınca neşeli kalmanın ne kadar zor olduğundan bahsederek konuya giriyor ve insanın artık yaşamak istemediğini düşüneceği bir noktaya bile gelebileceğine vurgu yapıyor ünlü müzisyen.

"Hislerinizi paylaşıyorum. Düşünce şeklimi değiştiremediğim zamanlar oldu. Bu hayatta beni her zaman pes etmemem için cesaretlendiren insanlara sahip olduğum için şanslıyım."

"Siz paraya, kıyafetlere, arabalara, başarılara, ödüllere sahip olduğumu ve yine de memnun olmadığımı görüyorsunuz. Çocuk yıldızlar hakkındaki verilere ve hayatlarının nasıl etkilendiğine hiç dikkat ettiniz mi?"

"Yeteneklerimi geliştirdikçe şöhretim de büyüdü ve bu yalnızca iki yılda oldu. Tüm hayatım baştan aşağı değişti."

İçeriğin Devamı Aşağıda

"18 yaşına geldiğimde milyon dolarları ve istediği her şeye erişimi olan ancak gerçek hayata dair hiçbir şey bilmeyen biriydim."

"19 yaşında gerçekten ağır maddeler kullanmaya başladım ve bütün ilişkilerimi istismar ettim. Kadınlara karşı kindar, saygısız ve sinirli bir tavır takındım."

"Neyse ki tanrı beni, beni seven inanılmaz insanlarla kutsadı. Şimdi ise hayatımın en iyi dönemini yaşıyorum: Yepyeni ve çılgınca bir sorumluluk olan EVLİLİK!"

Haklı olduğu birçok nokta var gibi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bahsettiği "nefret" ile ilgili detaylı bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
216
61
18
15
9
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Utku Yıldırım

Hepimiz insanız be abi

Pasif Kullanıcı

bu kadar zorluk karşısında mutluluğu bulması onun için çok iyi olmuş biri bana herşeyi zamanında yaşamanın güzel olduğunu söylemişti doğruda söyledi onun adı... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

sadece o değilde Harry styles bilen vardır bir çok zorluklarla karşılaştığı ve durmadan rahatsız edilmesine rağmen hâlâ çok pozitif ve çok iyi kalpli son zam... Devamını Gör

Lestat

Sevdiğim söylenemez fakat hikayesi üzücü. Pırıltılı yaşamların arkasında nasıl bir hayat var bilemiyoruz.