Görüş Bildir
Haberler
Nusret'in New York Şubesi Hakkında Soruşturma: Gerekçe 'Ete Çıplak Elle Dokunuyor'

Nusret'in New York Şubesi Hakkında Soruşturma: Gerekçe 'Ete Çıplak Elle Dokunuyor'

Yasin Arslan
01.02.2018 - 13:45 Son Güncelleme: 01.02.2018 - 16:20

Sosyal medyada restoranlarının mutfağında yemek hazırlama görüntüleriyle ünlenen ve yurt dışında açtığı restoranlarla da dünya çapında üne kavuşan Nusret'in New York kentindeki şubesi hakkında soruşturma başlatıldı. ABD'de açılan soruşturmanın gerekçesi, Nusret Gökçe'nin çektiği videolarda eldiven kullanmadan etlere dokunarak sağlık kurallarını ihlal etmesi olarak aktarılıyor. 

Salt Bea hareketiyle dünya çapında ün kazanan Nusret Gökçe'nin, eldiven kullanmadan etlere dokunması New York Belediyesi Sağlık Departmanı'na şikayet edilmesine neden oldu.

Hürriyet Gazetesi'nin Newsweek haber sitesine dayandırdığı haberine göreNew York Belediyesi Sağlık Departmanı'ndan bir yetkili, Nusret'in videolarının ardından kendilerine gelen şikâyetleri değerlendirerek bir soruşturma yürüttüklerini belirtti.

ABD'deki sağlık kurallarına göre hazırlanan bir yemeğe çıplak elle dokunmak ve yemek hazırlarken mücevher takılması yasak.

Yetkili, ABD'deki sağlık kurallarında bulunan çıplak elle yemeğe dokunmanın ve mücevher giymenin yasak olduğunu belirterek Nusret'in bu iki kuralı da ihlal ettiğini ifade etti.

Newsweek haberinde, Nusr-Et restoranındaki yetkililerin soruşturmaya ilişkin yanıt vermekten kaçındığını aktardı.

Newsweek haberinde, Nusr-Et restoranındaki yetkililerin soruşturmaya ilişkin yanıt vermekten kaçındığını aktardı.

Sosyal medya kullanıcıları Nusret'in New York şubesi hakkında açılan soruşturmayı gündeme taşıdı...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
135
103
72
63
18
13
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alper Ondur

et, ete değmeli...

inci küpesiz kız

linç edilirim diye bunu demedim yorumlara bakıyordum diyen var mı diye :)

Kbr

adamı kıskandılar resmen.siz gidin dışkısını yiyen domuz eti yiyin anca kafanız açılır.zevksizler.o gıdalar ateşte pişiyor bakterimi kalıyor sanki.

Sinan Şener

Domuzların her şeyi yiyebilecek bünyelerinin olduğu doğrudur ancak domuz besleyen çiftçiler domuzların kendi dışkılarını yemelerine müsaade etmezler çünkü bu... Devamını Gör

Frame Madrock

Bu amerikalılar bi tuhaf göte şaplak atsa bişi demezler ete şaplak yasak