Nusret'in New York Şubesi Hakkında Soruşturma: Gerekçe 'Ete Çıplak Elle Dokunuyor'
Sosyal medyada restoranlarının mutfağında yemek hazırlama görüntüleriyle ünlenen ve yurt dışında açtığı restoranlarla da dünya çapında üne kavuşan Nusret'in New York kentindeki şubesi hakkında soruşturma başlatıldı. ABD'de açılan soruşturmanın gerekçesi, Nusret Gökçe'nin çektiği videolarda eldiven kullanmadan etlere dokunarak sağlık kurallarını ihlal etmesi olarak aktarılıyor.
Salt Bea hareketiyle dünya çapında ün kazanan Nusret Gökçe'nin, eldiven kullanmadan etlere dokunması New York Belediyesi Sağlık Departmanı'na şikayet edilmesine neden oldu.
Hürriyet Gazetesi'nin Newsweek haber sitesine dayandırdığı haberine göre, New York Belediyesi Sağlık Departmanı'ndan bir yetkili, Nusret'in videolarının ardından kendilerine gelen şikâyetleri değerlendirerek bir soruşturma yürüttüklerini belirtti.
ABD'deki sağlık kurallarına göre hazırlanan bir yemeğe çıplak elle dokunmak ve yemek hazırlarken mücevher takılması yasak.
Newsweek haberinde, Nusr-Et restoranındaki yetkililerin soruşturmaya ilişkin yanıt vermekten kaçındığını aktardı.

Sosyal medya kullanıcıları Nusret'in New York şubesi hakkında açılan soruşturmayı gündeme taşıdı...
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!


Yorum Yazın