Görüş Bildir
Haberler
Neymiş Neciymiş Bu Çiçekler

Neymiş Neciymiş Bu Çiçekler

Herkese Çiçek
12.08.2014 - 11:01 Son Güncelleme: 13.08.2014 - 11:40

Çiçek ülkesinin başkenti

Ah şu kırmızı güller. Her derde devadır kendileri tabiri caizse çiçek ülkesinin başkentidir. İster bir tane ister onlarca ister yüzlerce hiç fark etmez. Taşıdığı tek bir anlam vardır; 'Seni seviyorum'. Hiç beklenmedik anda gönderilir şaşırtılıp mutlu edilir, bir eşeklik yapılmıştır özür dilenir.. Kısacası kırmızı gül her zaman her durumda kurtarıcıdır.

1. Birisi masumiyet mi dedi?

1. Birisi masumiyet mi dedi?

Gül dünyası bambaşka. Hepsi ayrı kapılara götürüyor sizi kırmızı gül her ne kadar bütün dertlere deva olsa da ayrı ayrı yerleri var insan gönlünde. Mesela beyaz gül ile sevginizin en masum halini gösterin. Kırmızı gül ne kadar gösterişli ise beyaz gül de bir o kadar sadedir.

2. Zarif ve şık

2. Zarif ve şık

En zarif ve en şık çiçektir orkide. Buketlerde, aranjmanlarda, saksıda.. Her yere yakışır. Renklerine göre farklı anlamları vardır. Mesela beyazı gururu simgelerken, pembesi sevgiyi, sarısı ise dostluğu gösterir. Tebrik için, geçmiş olsun dilekleriniz ve ya teşekkür mahiyetinde kullanabileceğiniz en güzel çiçeklerdir.

3. Zor anların kurtarıcısı

3. Zor anların kurtarıcısı

Gül göndermek istemiyorsunuz çok sıradan ama güzel olsun kaliteli dursun diyorsunuz bizde size lilyum aranjmanlarını öneriyoruz. Asıl olarak güvenin simgesi olan lilyum her çiçeğin yanına yakışıp daha zengin bir görüntü elde etmenizi sağlar.

4. Kadınların baş tacı

4. Kadınların baş tacı

Kırmızı güllere, orkidelere, lilyumlara hepsine ayrı ayrı bayılsak da hiç biri bir papatya değil gözümüzde. Papatya kadar narin, masum, şirin, sade ve güzel bir çiçek daha var mı? Bizce yok. Bütün çiçeklere kapımız açık ancak gelecek olan papatya ise 'ayy canım ya bana papatya almış' moduna girer duygudan duyguya sürükleniriz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
1
0
0
0