Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Çöktün?

etiket Ne Kadar Çöktün?

Aburoski
11.09.2018 - 16:22 Son Güncelleme: 12.09.2018 - 17:59

Ara ara insan bazı çöküşler yaşıyor hayatında. Bazıları bu çöküşlerden kıl payı kurtuluyor, bazıları ise çöktüğü gibi kalıyor. Bizler de senin ne kadar çöktüğünü görmek istedik ve test hazırladık. 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da söyle bakalım...

3. Sence her çöküşün geri dönüşü var mı?

4. Bulunduğun noktadan geleceğe mi yoksa geçmişe mi koşarak gitmek isterdin?

5. 1 günlüğüne tüm dünyayı sen yöneteceksin fakat günün sonunda beş parasız kalacaksın. Kabul eder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi kadın karakterle kanka olmak isterdin?

7. Hangi erkek karakterle evini paylaşmak isterdin?

8. Son olarak, buradan kendisini çökmüş hisseden arkadaşlarına ne söylemek istersin?

Çökmekle alakan yok!

Bu testi çözdün, ama neden çözdüğünü sen de bilmiyorsun. Çökmekle yakından uzaktan alakan yok. Ne mutlu sana gerçekten. Sen çökmeyip, dimdik ayakta her zaman durmayı başarmışsın. Kaya gibisin mübarek! Çünkü çöktüğünde geri dönüşü olmayacağını iyi biliyorsun. Çöken arkadaşlarını gördüğünde için cız ediyor ama onlar için elinden gelen hiçbir şey yok. Ayrıca hiçbir kuvvet seni çöktürecek güce de sahip değil. Gerçekten etrafındakiler sana imrenerek bakıyor. Çöküşün olursa zevkle izleyecekler gibi...

Çöküşe az kaldı!

Senin için bunu söylemek istemezdik fakat senin çöküşüne az kalmış yahu! Sen çökmeyeceksin gibi hissediyorsun ama her canlı bu çöküşleri ya sürekli ya da ara ara tadacak. Senin de yakın zamanda çöküşün olacak. Bunun sebebini bilmiyoruz fakat dikkatli olmanı söylememizde yarar var. Kendini çöküşlere hazırlamak, çöküşünün çok sancılı geçmesini az da olsa hafifletebilir. Belki üstesinden daha çabuk gelirsin ne dersin?

Çökmen an meselesi!

Valla bu sonucu okurken bile çökmüş olabilirsin yani o derece, an meselesi! Çöktün çökeceksin. Hemen toparlanmak için çalışmalara başlamalısın. Yoksa çöküşünün geri dönüşü olmayacak. Biz seni hemen uyaralım. Sakın çökmene izin verme. Seni de kaybetmek istemiyoruz. Diğer çökenlerin hali ortada. Bunu ne kendine ne de bize yapma olur mu?

Bravo! Çöktün...

Çöküşlerden çöküş beğeniyorsun! Sen çökmüşsün de ağlayanın yok. Neden bu kadar çabuk çöktüğünü bize söylemelisin. Bu çöküşlerin bir geri dönüş yolu olmayı değil mi? Bu geri dönüş yolunu bir an önce bulmalısın ve aramıza eskisi gibi dimdik bir şekilde dönmelisin. Bu hiç olmadı hem de hiç. Seni seviyoruz çöküşlerin efendisi! 😇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
266
149
140
45
37
37
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?