Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Burhan Altıntop'sun?

Ne Kadar Burhan Altıntop'sun?

A. Ece
13.05.2019 - 18:36

Hepimizin kahkahalarla izlediği drama kraliçesi Burhan Altıntop'a ne kadar benzediğini öğrenmenin zamanı gelmedi mi sence de yivrim?

Sonucunu arkadaşlarınla paylaşmayı unutma!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim bakalım!

2. Peki yaşın kaç?

3. Kendini ne kadar seviyorsun?

4. Girdiğin ortamlara uyum sağlamakta zorlanıyor musun?

5. Çabuk sinirlenir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne kadar umursamazsın?

7. Hayatın ve gerçek kişiliğin birbirini ne kadar tamamlıyor?

8. İnsanlardan ne kadar hoşlanıyorsun?

9. Çevrende bıraktığın izlenim senin için ne kadar önemli?

10. Bilmediğin şeylerden sanki biliyormuşsun gibi bahseder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Son olarak; en sevdiğin Burhan Altıntop repliği hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%0 Burhan Altıntop'sun!

Senin Burhan ile hiç alakan yok! Sanıyoruz ki sen Tokat'tan kalkıp İstanbullar'a gelmiş bu kaybolmuş karakterden çok çok uzaktasın, belki de hayatını çoktan yoluna koymuşsun! İyi de yapmışsın! Bir Burhan Altıntop komik olabilir fakat gerçeğini yaşamanın çok da eğlenceli olmayacağını düşünüyoruz.

%25 Burhan Altıntop'sun!

Sende biraz Burhanlık var ama o kadar az ki bu testi çözmesen fark etmezdik bile! Kişiliğinin bu kısmı sana biraz eğlence katıyor, seni ilginçleştiriyor. Ama dikkat, sakın raydan çıkmasına izin verme 😂😂

%50 Burhan Altıntop'sun!

Senin yarın Burhan Altıntop olmuş. Bu da seni oldukça tahmin edilemez yapıyor, çevrendekiler sana nasıl yaklaşacaklarını çok bilmiyorlar. Fakat bu demek değil ki sana yaklaşmak istemiyorlar... Açıkcası bu farklı tarafın seni biraz ilginç kılıyor bile diyebiliriz!

%75 Burhan Altıntop'sun!

Anaaam! Senin Burhan olmana çeyrek kalmış ya! Her şeyi saçıp savurmaya, olup olmadık yerleri dağıtmaya başlamışsın sanki biraz... Bu çevrendekileri uzaklaştırırken senin de dengeni bozuyor olabilir. Bir otur, soluklan. İpleri yeniden eline al bakalım!

%100 Burhan Altıntop'sun!

Sen Burhan Altıntop'un kendisi misin acaba? Bu nasıl bir divalık, bu nasıl bir ekstralık! Drama kraliçeliğinde üstüne yok sanki biraz? Açık konuşalım ki bu karakteri dışarıdan izlemek hep komik oluyor ama hayatımızın bir parçası haline geldiğinde de çileden çıkarıyor. O yüzden biraz yavaşlasan mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
185
134
47
26
13
12
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Spook

%0 Senin Burhan ile hiç alakan yok! Sanıyoruz ki sen Tokat'tan kalkıp İstanbullar'a gelmiş bu kaybolmuş karakterden çok çok uzaktasın, belki de hayatını çokt... Devamını Gör

Kzlt

Vay anasını sayın..k

Zekiye KZM

%100 Burhan Altıntop'sun! Sen Burhan Altıntop'un kendisi misin acaba? Bu nasıl bir divalık, bu nasıl bir ekstralık! Drama kraliçeliğinde üstüne yok sanki bi... Devamını Gör