Görüş Bildir
Haberler
Ne Kadar Adaletlisin?

etiket Ne Kadar Adaletlisin?

Gerçekleri öğrenmeye hazır mısın?

 Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini söyle bakalım

1. İlk olarak, haksızlığa uğradığında ne yaparsın?

2. Peki bu insan tiplerinden hangisi senin sinirini bozar?

3. Daha önce biriyle kavga ettiğin oldu mu?

4. Peki daha önce hiç sevmediğin bir insan ile sevgili oldun mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Peki daha önce bunlardan birini yaptığın oldu mu?

6. Peki daha önce yalan söyledin mi? ( ama dürüst ol:)

7. Peki borcun olup da vermediğin hiç oldu mu?

8. Ve son olarak, adalet ile söylenmiş sözlerden birini seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen gerçekten adaletli bir insansın!

Sen o kadar adaletli bir insansın ki nerede  bir haksızlık görsen savunursun. Sadece kendini değil kim olursa olsun onun için savaşırsın. Haksızlığa adaletsizliğe hiçbir şekilde gelemezsin. Senin doğanda var bu. Bazı insanlar biri adaletsizliğe uğradığı zaman susarlar. Ama sen öyle değilsin. Mutlaka savunur, hakkını söke söke alırsın. Bu konuda inanılmaz hassas bir insansın. Seni tanıyanlar bu huyunu çok iyi bilir. Nerde nasıl olursan ol hakkını çok pis savunursun. Böyle adaletsiz insanlardan da nefret edersin. Böyle insanlarla bir arada olmayı da çok tercih etmezsin. Böyle görüşlere sahip insanlar sana daima itici gelmiştir. Ve sevdiğin insanları da bu insanlar karşısında uyarırsın. Gerçekten mükemmel bir insansın.

Sen adaletsizlik karşısında en büyük savunucusun!

Sen o kadar ağzı laf yapan bir insansın ki kimse sana karşı yanlış yapamaz. Çünkü bilirler senin böyle bir yanlış karşısında nasıl birini dönüştüğünü. Hele ki haksızlık, adaletsizlik konularında çılgına dönebilirsin. Sadece kendin için değil başkası için de çıldırıyorsun. Bu çıldırma seni öyle bir insan yapıyor ki kimse karşı gelemiyor. Gerçekten senden korkulur! Acaba biraz sakin mi olsan? Ama yok sakin olmaya gelmez. Hele susmaya hiç gelmez. Çünkü daha çok üstüne gelirler. Hakkını yerler. Gerçi kime diyoruz ki? Kendini öyle bir savunuyorsun ki kimse böyle bir şeye cesaret bile edemiyor. Biri bir haksızlığa uğradığında direk senden yardım istiyor. Çünkü tuttuğunu koparır cinsten bir insansın.Gerçekten insanların en büyük savunucusu sen olmalısın!

Sen avukat olmalıymışsın!

Senden harika bir avukat olurdu! Çünkü sana adaletsizce davranan insanlar karşısında öyle cevabını öyle bir verdin ki herkes şok oldu. Çünkü böyle olayları bil muhteşem bir şekilde analğiz edip yorumlayabiliyorsun. Üstüne bu yorumladığın olayları o insanlara öyle bir gösteriyorsun ki diyecek hiçbir şeyleri olmuyor. Gerçekten senin yaptığın avukatlık! Çünkü fevri hareket eden bir insan değilsin. Her şeyi sakince düşünüp mantıklı bir şekilde hareket edersin. Bu hangi olay olursa olsun böyledir. Başka birinin haksızlığa uğramasına veya adaletsizce davranılmasına gelemiyorsun. Hemen harekete geçip pençelerini çıkarıyorsun. Senden korkulur valla. Eğer ileride bir meslek düşünüyorsan bu kesinlikle avukat olmalı! Bizden söylemesi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
749
351
215
61
34
26
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın