Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Succession'tan The Last Kingdom'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

'Ne İzlesem' Diyenlere Müjde! Succession'tan The Last Kingdom'a Günün Birbirinden Sağlam Dizi Önerileri

claude cahun
15.10.2022 - 10:18

Önerilerimize göz atmadan bir diziye başlayayım deme! Senin için hazırladığımız listede birbirinden sağlam ve kaliteli tavsiyelerle karşılaşacaksın ve bilim kurgudan aksiyona, dramdan komediye pek çok türe bakma şansı yakalayacaksın. 

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Eğer hazırsan, seni detaylara ışınlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Americans (2013-2018)

The Americans (2013-2018)

Özet: İki Rus ajanı, Soğuk Savaş'ın ayyuka çıktığı dönemde son derece sıradan, Amerikalı bir çiftmiş gibi davranarak casusluk yapmaktadır. Peki bu evcilik oyunu ne kadar sürecektir?

Oyuncular: Matthew Rhys, Keri Russell, Keidrich Sellati

Yaratıcılar: Joe Weisberg, Joel Fields

The Serpent (2021)

The Serpent (2021)

Özet: Korkunç bir katil hikâyesi izlemeye hazır mısınız? The Serpent, 1970’li yıllarda Güneydoğu Asya’da Batılı turistlerin peşine düşen bir seri katilin hikayesini konu ediyor. Charles Sobhraj, Güneydoğu Asya’daki çeşitli ülkelere seyahat eden 20 gezginin cinayetinin sorumlusudur. Dünyanın farklı kıtalarında hakkında arama emri çıkarılan Sobhraj’ın yakalanma öyküsünün anlatıldığı dizide, Charles Sobhraj’ı Tahar Rahim canlandırıyor.

Oyuncular: Tahar Rahim, Jenna Coleman, Billy Howle

Yaratıcı: Richard Warlow

Un asunto privado (2022-)

Un asunto privado (2022-)

Özet: Dedektif ruhuna sahip üst sınıftan bir kız olan Marina Quiroga, sadık uşağı Hector'un yardımıyla yaşadığı kasabayı terörize eden seri katili yakalamak için yola koyulur.

Oyuncular: Aura Garrido, Jean Reno, Gorka Otxoa

Yaratıcılar: Ramón Campos, Teresa Fernández-Valdés, Gema R. Neira

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Nanny (1993-1999)

The Nanny (1993-1999)

Özet: Bir kozmetik satıcısı olan Fran Fine, işinden kovulduktan ve erkek arkadaşı tarafından terk edildikten sonra, zengin bir dul adamın üç çocuğuna dadı olur. Zamanla olayların seyri de değişir.

Oyuncular: Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis

Yaratıcılar: Fran Drescher, Prudence Fraser, Peter Marc Jacobson

Cheers (1982-1993)

Cheers (1982-1993)

Özet: Cheers adlı komedi dizisi, Boston'da ismi Cheers olan bir bara müdavim olanların günlük yaşamlarını, deneyimlerini ve birbirleriyle olan ilişkilerini anlatıyor. 

Oyuncular: Ted Danson, Rhea Perlman

Yönetmen: James Burrows

Nathan for You (2013-2017)

Nathan for You (2013-2017)

Özet: Bu şahane dizi işletme derecesini ve yaşam deneyimlerini küçük işletmelerin kâr elde etmesine yardımcı olmak için kullanan Nathan Fielder'ı takip ediyor.

Oyuncular: Nathan Fielder, Anthony Filosa, Brian S. Wolfe

Yaratıcılar: Nathan Fielder, Michael Koman

Kardeş Payı (2014-2015)

Kardeş Payı (2014-2015)

Özet: Kardeş Payı adlı komedi dizisinde üç kardeşin yaşadıklarını izliyoruz. Metin, Ali, Feyyza. Yok yanlış yazmadık. Koyu Beşiktaşlı emekli mühendis Tahsin Bey efsane üçlüyü yaşatmak için ilk iki çocuğuna Metin ve Ali ismini verir. 3. çocukları kız olunca onun adı da Feyyza oluverir. Babalarının zoruyla, kollarında bir altın bilezikleri olsun diye, yazları su tesisatçısında çıraklık yapan Metin ile Ali, okuyamayınca gerçekten tesisatçı olup çıkarlar. Ancak onların hamurunda başka bir şeyler vardır. Feyyza'nın eline bakan, eve para getirmeyen ikili dünyaya barış ve mutluluk getireceklerine inanmaktadırlar. Kimsenin ciddiye almadıkları icatlarının gerçekten çalışıyor olması, hayatlarındaki tüm dengeyi değiştirir.

Oyuncular: Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan

Yaratıcı: Selçuk Aydemir

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Last Czars (2019)

The Last Czars (2019)

Özet: Bolşevik Devrimi'nden önceyi anlatan dizi Rusya'da Romanov hanedanının düşüşüne şahitlik ediyor.

Oyuncular: Robert Jack, Susanna Herbert, Ben Cartwright

Yaratıcı: -

The Last Kingdom (2015-2022)

The Last Kingdom (2015-2022)

Özet: Bernard Cornwell'in kaleme aldığı 'Savaş Lordu Yıllıkları' adlı kitap serisinden uyarlanan diziİngiltere'de egemenlik kurmak için sürekli karşı karşıya gelen iki halkın entrikaları, güç savaşları ve iktidar mücadelesini konu ediniyor. Bir İngiliz Kralı'nın oğlu olan Uhtred, babasının savaşta ölmesiyle Kont Ragnar'ın kölesi olarak Paganların yaşadığı bölgeye götürülür. O bölgede çocukluğunu geçiren Uhtred, Kont Ragnar'ın bir saldırı sonucu ölmesiyle yeniden İngiltere'ye döner. Babasının ölmesiyle tahta amcası geçmiştir ve varis olan Uhtred'i öldürmek ister. Uhtred hakkında bir iftira ortaya atıp, Kont Ragnar'ı Uhtred'in öldürdüğü ortaya atar. Uhtred, ne İngilizlerden ne de paganlardan yardım alamaz. Yardım için dolaşmaya başlar ve Wessex Kralığı'na gider. Burada Alfred ile tanışır. Alfred, İngiltere'yi pagan istilasından kurtarmak ve tek çatı altında toplamak istemektedir. Uhtred, çocukluğunu İngilizler, gençliğini paganlar ile geçirdiği için ikilemde kalır. Kimin tarafında olacağını seçmekte zorlanır.

Oyuncular: Alexander Dreymon, Emily Cox, Millie Brady

Yaratıcı: Stephen Butchard

Succession (2018-)

Succession (2018-)

Özet: New York’ta yaşayan, dünyanın en büyük medya şirketlerinden birini yöneten Logan Roy ve dört çocuğunun hikâyesini takip eden dizi; para, güç, siyaset ve aile değerleri gibi kavramlardan besleniyor. 

Oyuncular: Nicholas Braun, Brian Cox, Jeremy Strong

Yaratıcı: Jesse Armstrong

Heartbreak High (2022-)

Heartbreak High (2022-)

Özet: Avustralya'dan bir grup genci odağına alan dizi romantik-dram türünde. 16 yaşındaki Amerie, okulda bir önceki yıl birbiriyle takılanların bulunduğu bir harita çizmiştir. Bu haritanın okulda ortaya çıkması, onun çevresi tarafından dışlanmasına neden olur. Bu sırada okul yönetimi, seks hayatları fazlasıyla hareketli olan öğrencilerin hayatını düzenlemek için zorunlu Cinsel Okuryazarlık Dersi almalarını sağlar. Amerie ve yeni arkadaşları Quinni ve Darren birlikte aşka ve cinselliğe kapılarını açarken, okuldaki itibarını da düzeltmek için çabalar.

Oyuncular: Ayesha Madon, James Majoos, Chloe Hayden

Yaratıcılar: Hannah Carroll Chapman, Ben Gannon, Michael Jenkins

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hakan: Muhafız (2018-2020)

Hakan: Muhafız (2018-2020)

Özet: Çağatay Ulusoy’un başrolde olduğu bilim kurgu ve aksiyon harmanı dizinin konusu şöyle: Genç bir adam olan Hakan’ın İstanbul’da sıradan yaşantısı vardır. Fakat ona verilen görev Hakan’ı 15 milyonluk şehirde yaşayan herkesten daha farklı bir konuma getirir. Şehir tarihten gelen gizemli ölümsüzlerin tehdidi altındadır. Hakan hiç hazır olmasa da ölümsüzleri durdurup şehri kurtarmak zorundadır. İstanbul’un son muhafızı olma vazifesini üstlenen Hakan görevini yerine getirebilecek midir?

Oyuncular: Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü

Yaratıcı: Binnur Karaevli

Bir önceki dizi önerileri için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın