Görüş Bildir
Haberler
MSÜ Başvuru Kılavuzu: MSÜ Başvuru Ücreti Kaç TL, Başvuruları Ne Zaman Bitecek?

MSÜ Başvuru Kılavuzu: MSÜ Başvuru Ücreti Kaç TL, Başvuruları Ne Zaman Bitecek?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınav başvuruları dün itibariyle başladı. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne subay yetiştirmek için kurulan Milli Savunma Üniversitesi’nin 2022 yılında sınavı mart ayında gerçekleştirilecek. MSÜ sınavına katılmak isteyen adaylar MSÜ başvurularını kaçırmak istemiyor. ÖSYM, yayınladığı MSÜ başvuru kılavuzu ile önemli tarihleri belirledi. İşte MSÜ başvurularıyla ilgili tüm merak edilenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

MSÜ başvurularıyla ile ilgili araştırmalar çoğalmış durumda. Dün yayınlanan MSÜ başvuru kılavuzu ile birlikte başvurular başladı. Sınava katılmak isteyen adaylar, MSÜ başvuru ücretini yatırarak başvurularını tamamlayacak.

MSÜ Başvuruları Ne Zaman Bitecek?

MSÜ Başvuruları Ne Zaman Bitecek?

ÖSYM tarafından az önce erişime açılan MSÜ başvuru kılavuzu ile başvuru işlemleri başladı. Adaylar başvuru işlemlerini ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden yapabilecek. MSÜ başvuruları 13 Ocak tarihinde başladı ve 9 Şubat'ta sona erecek. Geç başvuru günü ise 22 Şubat olarak açıklandı.

2022 ÖSYM MSÜ BAŞVURU KILAVUZU

MSÜ Başvuru Ücreti Kaç TL?

MSÜ Başvuru Ücreti Kaç TL?

Başvuru ücreti olarak adaylar 130 TL ödeyecek. MSÜ başvuru ücreti belirlenen bankalara veya ÖSYM’nin AİS uygulaması üzerinden yapılabilecek.

MSÜ Ne Zaman?

MSÜ 2021 yılında 27 Mart tarihinde merkezi olarak uygulanacak. Sonuçlar 14 Nisan'da erişime açılacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın