Görüş Bildir
Haberler
MHP: 'Şartlı Ceza İndirimi Teklifi Kanunlaşırsa 129 Bin Kişi Tahliye Olacak'

MHP: 'Şartlı Ceza İndirimi Teklifi Kanunlaşırsa 129 Bin Kişi Tahliye Olacak'

Batuhan
28.10.2019 - 15:05

Milliyetçi Hareket Partisi Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, ‘Şartlı Ceza İndirimi’ kanun teklifinin yasalaşması halinde toplamda 129 bin kişinin tahliye olacağını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Twitter adresinden ‘Şartlı Ceza İndirimi' kanun teklifine ilişkin açıklamada bulundu.

"Ülkemizdeki adli hakikat budur"

Yıldız, paylaştığı mesajda “Şartlı ceza indirimi kanun teklifinin yasalaşması halinde, ilk etapta 93 bin kişi, zaman içinde 36 bin olmak üzere toplamda 129 bin kişi tahliye olur. Ülkemizdeki adli hakikat budur” diye yazdı.

Cezaevlerinde halen 284 bin civarında tutuklu ve hükümlü bulunuyor

Cezaevlerinde halen 284 bin civarında tutuklu ve hükümlü bulunuyor

Independent Türkçe'de yar alan habere göre, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nün Temmuz 2019 verilerine göre Türkiye'de 353 cezaevi bulunuyor ve bunların toplam kapasitesi 218 bin.

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen birinci yargı paketi, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milliyetçi Hareket Partisi'nin ısrarla üzerinde durduğu ceza indirimini de kapsaması beklenilen ikinci pakete yönelik çalışmalar ise sürüyor.

MHP, geçen yıl da bir teklif vermişti 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
181
107
34
17
13
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aslan Atasoy

Akp'li Mhp'li kodamanlar 500 tane korumayla gezdikleri için 129 bin hırsızı,gaspçıyı,dolandırıcıyı,sapığı,birilerini yaralamış,cinayete teşebbüs etmiş öfke k... Devamını Gör

M CAN

Bahçeli'nin mehape'si bu ülkeye külliyen zarar yahu.. Sokaklar ipe sapa gelmez tecavüzcülerle, canilerle, katillerle, hırsızlarla, gaspçılarla, dolandırıcıla... Devamını Gör

Aslan Atasoy

Bahçeli de Saraylı da binlerce korumayla gezdikleri için öyle bir dertleri yok.Hırsız da dolandırıcı da katil de senin benim problemim...

Tıntın

Dışarıdakiler bize yetmiyordu çünkü