Görüş Bildir
Haberler
MHP'den Bahçeli'nin Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama ve Sosyal Medyadaki İddialara Tepki: 'Çok Ayıp Ediyorlar'

MHP'den Bahçeli'nin Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama ve Sosyal Medyadaki İddialara Tepki: 'Çok Ayıp Ediyorlar'

FreiGeist
04.10.2019 - 14:52

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Genel başkanımızın sağlık durumu gayet iyi. Önümüzdeki hafta mesaisine başlayacak' dedi. Son dönemde Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin gündeme gelen iddialara da değinen Yalçın, 'Sosyal medyanın durumunu herkes biliyor. Çok ayıp ediyorlar.” ifadelerini kullandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözcü'den Saygı Öztürk'e açıklamada bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin “Genel başkanımızın sağlık durumu gayet iyi. Önümüzdeki hafta mesaisine başlayacak. Biz doktorların tavsiyesine uyarak dinlendirmek istiyoruz.' dedi.

'Örneğin yarım saat önce kendisiyle konuştum, bir talimatını yerine getiriyorum'

'Örneğin yarım saat önce kendisiyle konuştum, bir talimatını yerine getiriyorum'

Yalçın açıklamasına şöyle devam etti:

'Günlük olarak bize talimatları oluyor. Bizim kendisine bilgi verdiğimiz konular oluyor. Örneğin yarım saat önce kendisiyle konuştum. Bir talimatı vardı. Onu yerine getiriyorum. Cumhurbaşkanlığı tezkeresiyle ilgili parti görüşümüzün açıklanmasını istedi. Bu konuda görüşlerini bildirdi ve onu kaleme alıp partimizin görüşünü açıklayacağım. Genel başkanımızın durumu gayet iyi. Ama, sosyal medyanın durumunu herkes biliyor. Çok ayıp ediyorlar.”

Sosyal medyada MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin çeşitli iddialar gündeme gelmişti.

Bu iddiaların ardından dün CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan ve Hande Fırat'ın sunduğu 'Gece Görüşü' programına katılan 'Medya ve İletişimden Sorumlu Danışman' ve gazeteci Metin Özkan 'Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu nasıl?' sorusuna şöyle yanıt vermişti. 

'Öncelikle şunu söyleyeyim gayet sağlıklı. Sayın Bahçeli üst solunum yolları enfeksiyonu sebebiyle Başkent Hastanesi'ne gitti. Tedavisi tamamlandı ve aynı gün çıktı. Tabii bir iyileşme süreci var, bir tetkik süreci var. Sayın Bahçeli daha önce 2 kez kalp ameliyatı geçirmiş, ama ona rağmen çakı gibi ayakta duran, yaşına rağmen çok dinç ve dinamik bir isim. Başkent Hastanesi'nden çıktıktan sonra evine geçti. Doktor kontrolünde olduğu için de doktorlar doğal olarak bazı tetkikler istiyor. Şehir Hastanesi de evine yakın yerde olduğu için oraya gidiyor. Bu giriş çıkışlar gizli yapılmıyor. Normal insanların girdiği kapıdan girip çıkıyor. Benim tahminim pazartesi günü Genel Merkez'de, salı günü de TBMM'de grup toplantısında olacak diye düşünüyorum.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
19
6
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kunti kunti

Şoför yanında ise sorun yoktur

Sema candelen

Of çok fena vurmuşsun:))

Lestat

Evet ayıp eden sadece vatandaş, sizin vatandaşa karşı hiç bir konuda hiç bir ayıbınız yok, doğrudur(!)

ZuLmeT

Devlet Bahçeli / ÜSYE... İnanmış gibi yapalım... Buradan çok muteber Prof. Dr. Sayın Mehmet Haberal hocamıza selamlarımı iletiyorum...