Görüş Bildir
Haberler
Mezarlıktaki Kız Çorum'u Karıştırdı: Arbede Çıktı, 4 Kişi Gözaltında

etiket Mezarlıktaki Kız Çorum'u Karıştırdı: Arbede Çıktı, 4 Kişi Gözaltında

Yasin Arslan
03.05.2018 - 20:54 Son Güncelleme: 04.05.2018 - 12:25

Çorum Çepni Mahallesi'ndeki Ulu Mezarlık'ta bulunan Fatma Ç.’ye ait mezarın başında ağlayan genç kızın kim olduğunu aydınlatmaya çalışan emniyet görevlileri dün akşam zorlu anlar yaşadı. Polisin önlem aldığı mezarlığa gelen yaklaşık 300 kişi arasındaki bir grup mezarlığa zorla girmeye çalıştı 4 kişi göz altına alındı. Tüm gece yapılan çalışmalar ise sonuç vermedi.

Belediye tarafından söz konusu mezarın çevresine kameralar yerleştirildi, polis ise mezarlığın çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Asayiş ve Yunus ekiplerinden oluşan çok sayıda polis, 30 Nisan akşamından beri mezarlık çevresinde gizemli genç kızı arıyor.

Asayiş ve Yunus ekiplerinden oluşan çok sayıda polis, 30 Nisan akşamından beri mezarlık çevresinde gizemli genç kızı arıyor.

Önceki gece siyah kıyafetli, ayağında kırmızı ayakkabısı olan 17-18 yaşlarında olduğu tahmin edilen kız, yine aynı mezarın başında görüldü. Polisin yakalamaya çalıştığı kız ise karanlıktan faydalanarak kayıplara karıştı. Polis 1982 yılında vefat eden Fatma Ç.’ye ait mezarın çevresinde yaptığı araştırmada ise genç kızın mezar başına deniz kabuğu bıraktığını tespit etti.

Polis, mezarlığın etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı.

Polis, mezarlığın etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı.

Polis ekipleri, Ulu Mezarlık'ın bulunduğu Hıdırlık Caddesine ve ara sokaklarına emniyet şeridi çekerek yaya ve araç trafiğine kapattı tüm giriş çıkışlara ekipler yerleştirildi.

Dün gece ise genç kızın gelmesini bekleyen polis ekipleri, mezarlığa girip arama yaptı ancak bir sonuç elde edemedi.

Dün gece ise  genç kızın gelmesini bekleyen polis ekipleri, mezarlığa girip arama yaptı ancak bir sonuç elde edemedi.

Yaklaşık 300 kişilik bir grup mezarlık önüne toplandı.

Yaklaşık 300 kişilik bir grup mezarlık önüne toplandı.

Polis arama yaparken, yaklaşık 300 meraklı vatandaş da mezarlık önüne geldi. Mezarlığa girmek isteyen kalabalık, polislere zor anlar yaşattı. Polis, vatandaşların evlerine gitmeleri için sık sık anons yaptı. Bazı kişilerin, çalışmaları cep telefonları ile görüntülemeye çalışması, bazılarının da ellerine aldıkları çekirdekleri çitleyerek olup bitenleri seyretmesi dikkat çekti.

Bir grup genç, mezarlığa girmeye çalıştı 4 kişi gözaltına alındı.

Bir grup genç, mezarlığa girmeye çalıştı 4 kişi gözaltına alındı.

Polis engelini aşamayan bir grup genç, mezarlığın arkasına gidip, buldukları merdivenle girmeye çalıştı. Polisin gençleri fark edip müdahale edince, kısa süreli arbede yaşandı. Gruptan 4 kişi gözaltına alındı.

Bir grup lise öğrencisi ise mezar başına not bıraktı.

Bir grup lise öğrencisi ise mezar başına not bıraktı.

Anadolu Lisesi öğrencileri gizemli kıza bıraktıkları notta şunları yazdı: 

''Selamün aleyküm, Biz Anadolu Lisesi öğrencileri olarak 11 kişi okuldan kaçarak buraya geldik. Eğer bir derdin varsa konuşarak çözebiliriz. Güvenlik görevlisinden de yardım isteyebilirsin, Tüm Türkiye seni konuşuyor artık ortaya çık.''

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1372
236
170
92
75
54
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Textn

Bayram olduğu zaman falan gitmezler mezarlığa ama bir şey olsun "Ne kız mı ? Gizemli mi? Hop geliyorum moruq" derler. Yedikleri leblebi kadar akıl yok bunlarda.

Pasif Kullanıcı

Ayyy böyle şey de hiç duymadım! Kız mezarlığa gidip geliyor diye ortalık mı karışmış yani? Ne var! Gider gelir, gelir gider. Bir tanıdığıdır, ailesinden biri... Devamını Gör

Okan Güven

Düşünsene mezarlığa gidiyorsun, dertleşmeye. Bi bakıyosun polis ve 300 kişi seni aramaya başlıyo. Dertlendim diyip normal devam edecek durumda olsan bile kor... Devamını Gör