Görüş Bildir
Haberler
Dikkat! Meteoroloji'nin Kuvvetli Yağış ve Kuvvetli Rüzgar Uyarısı Devam Ediyor

Dikkat! Meteoroloji'nin Kuvvetli Yağış ve Kuvvetli Rüzgar Uyarısı Devam Ediyor

Onedio Medya
24.10.2015 - 09:01

Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Diyarbakır, Erzurum ve Bingöl çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, Kıyı Ege, Akdeniz ile Güneydoğu Anadolu'nun batısının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Batı ve Orta Karadeniz ile Sakarya, Muğla, Antalya, Burdur'un doğusu, Isparta'nın güneyi, Ankara'nın kuzeyi, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Giresun çevreleri ile zamanla Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah saatlerinde doğu kesimlerde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

HAVA SICAKLIĞI: Ülkenin kuzeybatı kesimlerinde 2 ila 5 derece azalacağı, doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden, kuzeybatı kesimler ile Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara, Kuzey Ege kıyıları, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Batı Karadeniz kıyıları ile Orta ve Doğu Karadeniz'de kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Batı ve Orta Karadeniz ile Sakarya, Muğla, Antalya, Burdur'un doğusu, Isparta'nın güneyi, Ankara'nın kuzeyi, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Kırşehir, Giresun çevreleri ile zamanla Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli (21-50 mm)olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın Marmara, Kuzey Ege kıyıları ile Karadeniz kıyılarında kuzey yönlerden; Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun güney ve doğusu ile Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde güney yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sakarya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölge genelinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)

BURSA Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

İSTANBUL Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17

KIRKLARELİ Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 15

SAKARYA Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 15

EGE 

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Muğla çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17

AYDIN Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

İZMİR Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 20

MANİSA Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 19

AKDENİZ 

Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Antalya çevreleri ile Burdur'un doğusu, Isparta'nın güneyinde kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Batı Akdeniz'de güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

ADANA Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 29

ANTALYA Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 23

HATAY Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

MERSİN Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

İÇ ANADOLU 

Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Çankırı, Kırıkkale, Yozgat ve Kırşehir çevreleri ile Ankara'nın kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güney ve doğusunda güneyli yönlerden kuvvetli(40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

ANKARA Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kuzey ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 17

ÇANKIRI Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 16

ESKİŞEHİR Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 14

KONYA Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 20

BATI KARADENİZ 

Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; zamanla bölge genelinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

BOLU Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 13

DÜZCE Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 14

KASTAMONU Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 15

ZONGULDAK Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 14

ORTA ve DOĞU KARADENİZ 

Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta Karadeniz ve Giresun çevreleri ile zamanla Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden, iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

AMASYA Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 20

BAYBURT Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 20

SAMSUN Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 22

TRABZON Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; akşam saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 24

DOĞU ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batısı ile Erzurum, Muş ve Bingöl çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Muş çevrelerinde yerel sis ve pus olayı bekleniyor.

ERZURUM Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17

KARS Parçalı ve çok bulutlu 17

MALATYA Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 22

VAN Parçalı ve çok bulutlu 19

GÜNEYDOĞU ANADOLU 

Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile zamanla Diyarbakır çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Batman ve Siirt çevrelerinde yerel olarask sis ve pus olayı bekleniyor.

DİYARBAKIR Parçalı ve çok bulutlu, zamanla aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 26

GAZİANTEP Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 23

SİİRT Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah saatlerinde yerel olarak puslu 26

ŞANLIURFA Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

DENİZLERDE HAVA

Kuzey Ege'de kuvvetli fırtına, Marmara ve Batı Karadeniz'de fırtına, Doğu Karadeniz ve Güney Ege'de fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

KARADENİZ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Karadeniz'de doğu ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50km/s), ilk saatler 6 ila 8 (50-75km/s), gece 2 ila 4 (10-30 km/s), Doğu Karadeniz'de kuzey ve kuzeybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/s), gece 5 ila 7 (40-60 km/s), batısında ilk saatler kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50km/s) kuvvetinde, Dalga: 1,5 ila 3,0m, Batı Karadeniz'de 3,0 ila 4,0m, Görüş: Orta, yağış anında Zayıf.

MARMARA Hava Durumu: Çok bulutlu ve kuvvetli sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 (50-75km/s), gece 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde; Dalga: 3,0 ila 4,0m, Görüş: Orta, yağış anında zayıf.

EGE Hava Durumu: Çok bulutlu ve kuvvetli sağanak yağışlı Rüzgâr: Kuzey Ege'de kuzey ve kuzeydoğudan 7 ila 9 (60-90km/s), gece 5 ila 7 (40-60 km/s), Güney Ege'de kuzey ve kuzeydoğu, ilk saatler güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), zamanla kuzeyinde kuzeydoğudan 5 ila 7 (40-60 km/s) kuvvetinde, Dalga: 2,0 ila 3,0m, kuzeyinde 4,0 ila 5,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ Hava Durumu: Çok bulutlu, Batı Akdeniz'de aşırı, Doğu Akdeniz'de kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlı, Rüzgâr: Batı Akdeniz'de güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s), Doğu Akdeniz'de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/s kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: Orta, yağış anında zayıf.

VAN GÖLÜ Hava Durumu: Parçalı bulutlu, Rüzgâr: Batı ve güneybatıdan 2 ila 4 (10-30km/s) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5m, Görüş: İyi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
0
0
0
0