Görüş Bildir
Haberler
Metaverse Nedir? Metaverse'de Arsa Satın Almak İçin Ne Yapılmalıdır? Metaverse Hakkında Bilgiler!

Metaverse Nedir? Metaverse'de Arsa Satın Almak İçin Ne Yapılmalıdır? Metaverse Hakkında Bilgiler!

CansinA
24.01.2022 - 16:25

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz Metaverse yani sanal evren olarak bilinen kurgusal evren hakkında insanlar araştırmalar yapmakta. Dünya üzerinde büyük bir yankı uyandıran Metaverse son zamanlarda ülkemizde de gündem olan konular arasında. Metaverse'de ne olduğu, ne yapıldığı, bu sanal evrenin ne için var olduğu merak ediliyor. İnternet devi Facebook'un da dahil olduğu ve büyük yatırımcıların, yatırım yapmaya başladığı bu kurgusal evren hakkında bilinmesi gereken detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Metaverse Nedir?

Metaverse Nedir?

Metaverse evrenine giren kullanıcıların 3 boyutlu şekilde yer alabileceği 'sanal evren' internet deneyimini geliştirmeyi amaçlıyor. Meta'nın Kurucusu Mark Zuckerberg tarafından 'fizikselleştirilmiş internet' olarak tanımlanan Metaverse için,  Meta CEO’su Mark Zuckerberg  “Bir sonraki platform ve ortamda izlemekle kalmayıp, deneyimin içinde olduğunuz daha sürükleyici ve somutlaştırılmış internet olacak ve biz buna Metaverse diyoruz.” açıklamasını yaptı.

Metaverse Arsaları Ne Oluyor?

Metaverse Arsaları Ne Oluyor?

Kullanıcıların, sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik teknolojilerini kullanarak 3 boyutlu şekilde yer alabileceği bu sanal evrenin çeşitli amaçlarla kullanılması hedefleniyor.

Arsa satışıyla da gündeme gelen Metaverse platformunda büyük yatırımcıların milyon dolarlık parsel alımları yaptığı söyleniyor. Metaverse'e ilk giriş yapan şehir ise Seul olarak kayıtlara geçti.

ABD başta olmak üzere dünya haritasının toplumsal düzlem olarak kullanıldığı sanal evrende kullanıcılar birçok alanı satın alabiliyor.

Metaverse'den Nasıl Arsa Alınır?

Metaverse'den Nasıl Arsa Alınır?

Kendinize dijital bir cüzdan oluşturarak başlamalısınız. Sonrasında sanal arazi satan firmaları bularak, araziyi satan platform üzerindeki coinler ile ya da sanal cüzdan ile Metaverse'in yerel para birimi kripto para ile arsanızı satın alabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın