Görüş Bildir
Haberler
Merkez Bankası Başkanı ve PPK Üyeleri Hakkında Suç Duyurusu

Merkez Bankası Başkanı ve PPK Üyeleri Hakkında Suç Duyurusu

Batuhan
19.11.2021 - 07:46

Memleket Partisi, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve Para Politikası Kurulu (PPK) üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merkez Bankası (TCMB), merakla beklenen faiz kararını açıkladı ve politika faizini 100 baz puan indirimle yüzde 15'e çekti. Böylece eylül, ekim ve kasım ayı toplantılarında toplamda 400 baz puanlık indirim yapılmış oldu.

Faiz kararının açıklanmasının ardından sert yükselen dolar/TL kurunda 11 seviyesi aşıldı

"Memleket sahipsiz değildir"

"Memleket sahipsiz değildir"

Memleket Partisi, Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu ve Para Politikası Kurulu (PPK) üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Partinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Merkez Bankası Başkanı ve PPK üyeleri hakkında kanunun kendilerine verdiği görevleri yerine getirmeyerek Türk lirasında değer kaybına ve dolayısıyla milletin ve memleketin fakirleşmesine sebep oldukları için suç duyurusunda bulunacağız. Memleket sahipsiz değildir” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
5
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cinnet is coming

90lı yıllarda devalüasyon bir günde yapılırdı, halk fakirleşir, döviz uçuşa geçerdi. şimdi "faiz sebep, enflasyon sonuç" sloganı altında örtülü devalüasyon y... Devamını Gör

Vedat Kaplan

yani ne olacak hepsini içerimi atacaklar boş işlerle uğraşmayın etkin mulafet olun

cinnet is coming

kayda geçsin, gün olur devran döner

carmenta1

Yeni mi ayıktınız!!! Aç sırtlan sürüleri...aklınız neredeydi 20 yıldır?? Neyse şartlar öyle b.ktan ki buna da şükür diyemesem de ..of ne biliyim bir şey diye... Devamını Gör