Görüş Bildir
Haberler
Menzil Şeyhi Çakarlı Araçlarla Uğurlandı

Menzil Şeyhi Çakarlı Araçlarla Uğurlandı

Menzil cemaati, İstanbul'a gitmek için Menzil köyünden ayrılan liderleri Abdulbaki Erol'u, içinde milyonlarca liralık araçların yer aldığı konvoyla uğurladı. Araçların bazılarında tepe lambası ve çakarların yer alması dikkat çekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Devlete içinde kadrolaştığı iddia edilen Menzil cemaatinin Adıyaman’ın Kahta ilçesindeki Menzil köyünün çarpıcı görüntüleri ortaya çıktı. 

BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre, Menzil cemaatinin lideri olan ve cemaat mensuplarının “Gavs” olarak nitelendirdiği Abdulbaki Erol, kısa süre önce Menzil köyünden İstanbul’a döndü. Menzil köyünden ayrılan Erol’u cemaat mensupları yollara dökülerek uğurladı. 

Ayrıca Erol’un konvoyunda milyonlarca liralık araçların yer aldığı ve bazı araçlarda tepe lambası ile çakarların yer aldığı görüldü.

İşte o görüntüler 📹

İcazet töreniyle gündem olmuştu

İcazet töreniyle gündem olmuştu

Geçen haftalarda da Menzil yine gövde gösteri yapmıştı. Kısa süre önce Menzil Cemaati’nin Adıyaman'daki köyünde icazet töreni yapıldı. Menzil’de bulunan Abdulhakim Elhüseyni Medresesi’ndeki molla icazet töreninde adeta gövde gösterisi yapıldı. Törene, tarikatın şeyhi de katıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
163
54
38
33
16
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ynr

2. Feto vakası yaşanması yakındır, nasıl olsa kandırıldık diyip sıyrılıyorlar..

Rtt

Şunların peşine takılanlarda fındık kabuğunu dolduracak akıl yok..... Şu kerametlerinizi ekonomiyi düzeltmek yada dış güçlerin oyunuzu bozmak için kullansanı... Devamını Gör

Bıktım

devri devranını siiiiiiiiiiii. cehaletinin cehennemi, izzeti ikramdaki cennetini siiiiiiii