Görüş Bildir
Haberler
Meltem Miraloğlu Cephesinde Sular Durulmuyor! Üvey Oğlu Dava Etti...

Meltem Miraloğlu Cephesinde Sular Durulmuyor! Üvey Oğlu Dava Etti...

GNS
24.10.2021 - 18:33

Meltem Miraloğlu kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evliliği sonrası yaşadıklarıyla senelerdir gündemden düşmüyor. Amerika'ya gidişinden, evlatlık edinilmesine ve sonra aynı kişiyle evlenmesine kadar her şeyiyle konuşulan oyuncunun, evliliği esnasında ve sonrasında başına gelenler ise durmak bilmiyor. 82 yaşındaki eşi Patrick tarafından şiddet gördüğü iddiaları ortaya atılan Miraloğlu bu sefer de üvey oğluyla uğraşıyor. İşte Meltem Miraloğlu haberinin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'deki hayatını bırakıp Amerika'ya yerleştikten sonra başına gelmeyen şey kalmayan Meltem Miraloğlu bu sefer de kendinden 48 yaş büyük kocasu Patrick'in oğluyla uğraşıyor. Üvey oğlunun miras için babasına dava açması ile olaylar yeniden gündeme geldi. İşte Meltem Miraloğlu haberi hakkındaki detaylar...

Miras Tamamen Ona Kaldı

Miras Tamamen Ona Kaldı

Geçtiğimiz aylarda evden kaçan oyuncuyu ikna etmek isteyen eşinin ona kırmızı renkte son model bir otomobil hediye ettiği konuşulmuştu. Miraloğlu'nun ayrıca ABD'li kocasına vasiyet yazdırdığı ve Patrick'in öldükten sonra tüm mal varlığının kendisine bıraktığını da iddia etmişti.

UçanKuş TV'de Canlı Masa isimli magazin programına katılan yazar Onur Akay, Miraloğlu'na ve ABD'li eşine dava açıldığını duyurdu.

Vasiyetin İptalini İstiyor

Vasiyetin İptalini İstiyor

Akay, 'Patrick'in öz oğlu hem üvey annesi Meltem Miraloğlu'na, hem de öz babasına dava açtı. Babasının yaşlılık ve aile düzenini bozacak yaşam tarzı içinde olduğunu mahkemeye sunan öz oğlu, babasının hayatını ve parasını kontrol etmek için Los Angeles Yüksek Mahkemesi'ne başvurarak vasilik ve vasiyet iptal davası açtı.

Patrick'in oğlu Meltem'in sadece babasının parası ve Green Card için evlendiğini ekleyerek, babasının Meltem'e bıraktığı servet için yazdığı vasiyetin iptalini de istedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın