Görüş Bildir
Haberler
Melek Kartlarını Seç: 26 Ağustos Cumartesi Günü Melek Kartları Sana Ne Söylüyor?

Melek Kartlarını Seç: 26 Ağustos Cumartesi Günü Melek Kartları Sana Ne Söylüyor?

Melek kartları; kişiye rehberlik etmesi amacıyla belirli mesajlar içerir. Kişi, tamamen hissettiği kartı çekip açar. Kartı seçmeden önce iyi bir niyeti olmasına dikkat etmelidir. Sıkıntılı dönemlerde, kişi sormak istediği soruyu aklından geçirip rehberlik isteyebilir. O güne başlamadan önce; o gün neye dikkat etmeli veya ne duymalı diye niyet ederek de melek kartlarından rehberlik isteyebilir.

Hazırsan, kalbini aç; niyetini belirle ve kartını seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hisset ve sana en yakın gelen kartı seç lütfen :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Umut✨

Umut✨

Olasılıklar sonsuz. Bu dünyada ruhu olan bir beden değil, bedeni olan bir ruhsun. Sayısız mutluluklar seni bekliyor ve umut hep var. Sakın düştüğün huzursuzluk hissinin kalıcı olacağını düşünme. Geçecek. Sen umuduna sahip çıktığın sürece, melekler yolunu ışıklarla aydınlatacaktır. Kaygılarının yerini, umudunla doldur. Her gününü, yeni bir çiçeğin filizlenmesi gibi filizlendir. Sen değerlisin. Aldığın her nefes yeni olasılıklar verdiğin her nefes ise yüklerinden arınman olsun :)

Kontrolcülüğü Bırak✨

Kontrolcülüğü Bırak✨

Bugün melek kartın, artık kendi sağlığın için fazla kontrolcü tavrını bırakman gerektiğini söylüyor. Her şeyi kontrol etmeye çalışmak, hiçbir şeyi kontrol edememeyi doğurur, bunu lütfen aklından çıkartma. Kendi ruhuna gereğinden fazla yük yüklenme. Kontrolünde olan ve kontrolünde olmayan şeyleri ayırma pratiği yapmalısın. Mesela insanların hakkımızdaki düşünceleri kontrol alanımız dışındayken, bir şeylere nasıl tepki göstereceğimiz bizim kontrol alanımızdadır. Meleklerin ışıltılı kanatları altında güvendesin, akış senin için daima güvenlidir :)

Koşulsuz Sevgi ✨

Koşulsuz Sevgi ✨

Bugün melek kartların sana, alma verme dengesini sağlaman gerektiğini söylüyor. Hayattan bir iyilik bekliyorsan, bak bakalım sen ona ne kadar iyilik veriyorsun. Tohumu toprağa ekmeden, filizlenmesini bekleyemezsin. Veya çevrenden çok fazla olumlu yardımlar aldığın bir dönemdeysen, sen de onlara minik teşekkür hediyeleri alabilirsin mesela. Nefes aldığın her an, çok kıymetli. Bunun için her güne başladığında teşekkür et. Hayatı sevdikçe, kendini sevdikçe; çevrendekilere de hak ettiği sevgi enerjisini yayabileceksin. Güneş gibi; her yeri aydınlatıp kendi ışığından hiçbir şey kaybetmeyeceksin :)

Adalet✨

Adalet✨

İlahi olanın adaletine güvenmelisin, diyor bugün melek kartın sana. Bir karar alırken vücudunu dinlemelisin. Bir yerinde ağrı veya kıpırtı hissediyor musun yoksa bu düşünce sana daha farklı şeyler mi hissettiriyor, bunun gözlemini yapmaya başlamalısın. Bedenimizin verdiği her sinyal, ruhumuzdan ve bilincimizden gelen uyarı sinyalidir aynı zamanda. Bunları dikkatle gözlemle. Sana doğru gelen; uygun ve adil olduğunu düşündüğünü seçmelisin. İçindeki teraziye güven; o senin için doğruyu da yanlışı da en güzel tartan olacaktır :)

Ay✨

Ay✨

Bugün melek kartın, içinde uyanan sezgilerin doğru olabileceğini söylüyor. Ay hislerimiz ve dişil yönümüzle bağlantılıdır. Biraz dişil yönünü dinlemen gerekiyor.  Gözünün gördüğü değil göğüsünün bildiğini dikkatle sezinlemelisin. İçinden gelen içinde kalmasın, özgürde dışarıya yansıt. Kendini en doğru şekilde ifade etmekten kaçınma, bu sana iyi gelecektir; seni rahatlatacaktır. Korkularının sezgilerinin önüne geçmesine izin verme, yolunu ışıklar aydınlatsın bugün :)

Ego✨

Ego✨

Bugün melek kartların, kendini bir kapana kısılmış gibi hissedebileceğini söylüyor. Maddi olanaklara gereğinden fazla önem veriyorsun. Bu da seni negatif, korku ve kaygı odaklı düşüncelere yöneltiyor. Frekansını düşürüyor. Düşüncelerini yönlendirmeyi bildiğin zaman, hislerini kontrol altında tutabilirsin. Tüm bunlara özen göstermen, enerji alanını koruman için oldukça önemli. Maddi olan gelip geçicidir. Gelmesi için de onun enerjisini sevgiyle serbest bırakman gerekir. Paraya verdiğin bağımlılık enerjisi, onu senden daha da uzaklaştırır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
6
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nomoix

Ay✨ çıktı

Aysunn Gokmen

Adalet çıktı:)