Görüş Bildir
Haberler
Melek Kartını Seç: 31 Ağustos Perşembe Günü Melek Kartları Sana Ne Söylüyor?

Melek Kartını Seç: 31 Ağustos Perşembe Günü Melek Kartları Sana Ne Söylüyor?

Begüm
30.08.2023 - 19:47 Son Güncelleme: 06.09.2023 - 10:56

Melek kartları; kişiye rehberlik etmesi amacıyla belirli mesajlar içerir. Kişi, tamamen hissettiği kartı çekip açar. Kartı seçmeden önce iyi bir niyeti olmasına dikkat etmelidir. Sıkıntılı dönemlerde, kişi sormak istediği soruyu aklından geçirip rehberlik isteyebilir. O güne başlamadan önce; o gün neye dikkat etmeli veya ne duymalı diye niyet ederek de melek kartlarından rehberlik isteyebilir.

Hazırsan, kalbini aç; niyetini belirle ve kartını seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Hisset ve sana en yakın gelen kartı seç lütfen :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Güzelliğini Onurlandır

Güzelliğini Onurlandır

Her birimizin vücudu biricik, eşsiz. Muazzam bir işleyişe sahip vücuduna bu dönemde gereken özeni vermeyi ihmal etmişsin. Melek kartın, artık değerinin farkına varman gerektiğini öğütlüyor. Aynada gördüğün mucize şükret. Sen sana ve hayatına giren her canlıya bir hediyesin. Aldığın her yeni nefesi bir şifa olarak görmelisin. Her yeni gün, yeni bir sen demektir. Kıymetlisin, bunu sakın unutma :)

Kader

Kader

Olması gereken şey olur, bulması gereken seni bulur. Yanlış zaman veya yanlış insan yoktur. Her şey doğru zamanda, olması gerektiği için gerçekleşir. Melek kartın, bugün sana bunu hatırlatmak istiyor. Akışa kendini bıraktığında ne kadar huzurlu hissedeceğini düşün. Akıştan koptuğunu; geçmiş ve gelecek arasında dolanmaya başladığını hissettiğinde nefesine odaklan. Bulunduğun konumu fark et. Başına gelecek her olayın bir nedeni olacak, unutma :)

Ay

Ay

Bugün melek kartın, içinde uyanan sezgilerin doğru olabileceğini söylüyor. Ay hislerimiz ve dişil yönümüzle bağlantılıdır. Biraz dişil yönünü dinlemen gerekiyor.  Gözünün gördüğü değil göğüsünün bildiğini dikkatle sezinlemelisin. İçinden gelen içinde kalmasın, özgürde dışarıya yansıt. Kendini en doğru şekilde ifade etmekten kaçınma, bu sana iyi gelecektir; seni rahatlatacaktır. Korkularının sezgilerinin önüne geçmesine izin verme, yolunu ışıklar aydınlatsın bugün :)

Ne Arzuluyorsun?

Ne Arzuluyorsun?

''Şimdi yüreğinin gerçek arzusu doğrultusunda senaryoyu yazma fırsatına sahipsin. Gerçek arzuların konusunda açık bir karar verdiğin ve hazır olduğunu ve onları hak ettiğini bildiğin zaman, sihirli bir şekilde yaşamına akın edecekler.'' bunlar bugün meleklerinin sana vermek istediği mesaj. Cevabın, senin içinden gelen seste olduğunu bilmelisin. Sen de her bir canın olması gerektiği gibi, en iyisini hak ediyorsun. Kendi yolunu aydınlatacak ışık, artık yanmaya başladı :)

Yalnızca Sevgiyi Gör

Yalnızca Sevgiyi Gör

''Görünürdeki yanlışların, hataların ve yanlış anlamaların ötesine bak ve her insanın içinde (kendin dahil) yalnız sevgiyi gör. Her durumun altında yatan sevgiye kararlı bir şekilde odaklanman, akla hayale gelmeyecek şekillerde şifa getirir.'' diyor melekler bugün sana. Empati duygunu çalıştırmanın tam sırası, olayları karşı tarafın gözünden de görmelisin. Sevgiyle ve anlayışla yaklaştığında, ışıklar karanlığı aydınlatacak ve sevgisiz olan çevrenden uzaklaşacaktır.

Bağışlama Fırsatı

Bağışlama Fırsatı

''Bu durum sana iyileşme, büyüme ve olumsuz kalıpları bırakma fırsatı getiriyor. Diğer kişinin içsel ilahi ışığını ve iyiliğini görme niyetini koru. Bağışlayıcı olmayan; düşünce , duygu ve enerjileri bırakmana yardım edeceğiz. Seni daha yukarıda bir huzur ve merhametin bulunduğu bir yere yükselteceğiz.'' diyor bugün melekler sana. Olumsuz kalıp ve kişilerin yüklerini de kendi üzerinde taşımaktan artık çok yoruldun. Eski zararlı düşünceleri bıraktığında, yeni enerjiler sana olumlulukla gelecektir. Her birimiz insanız, kimse saf hata ve kötülükten veya saf iyilikten oluşmuyor; bunu unutmamalısın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
8
2
1
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayyshe

Yalnızca Sevgiyi Gör ''Görünürdeki yanlışların, hataların ve yanlış anlamaların ötesine bak ve her insanın içinde (kendin dahil) yalnız sevgiyi gör. Her duru... Devamını Gör