Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Şef Kime Kaşık Attı? MasterChef'te Mehmet Şef Hangi Yarışmacıya Kaşık Attı?

Mehmet Şef Kime Kaşık Attı? MasterChef'te Mehmet Şef Hangi Yarışmacıya Kaşık Attı?

TV8'in sevilen yarışma programı MasterChef'te bir kaşık atma daha yaşandı. Çok üstün görülen tabaklar için 'söylenecek söz yok' anlamına gelen kaşık atma her yarışmacının hayalini süslüyor. Peki, Mehmet Şef kime kaşık attı? MasterChef'te Mehmet Şef hangi yarışmacıya kaşık attı, kimin tabağını çok beğendi? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TV8'de yayınlanan MasterChef yarışmasında bir kaşık daha atıldı. MasterChef'in 28 Aralık'ta yayınlanan 144. bölümüne Mehmet Şef'in kaşık atması damgasını vurdu. Son 6 yarışmacının kaldığı MasterChef'te sona doğru gelinirken yarışmacılar finale kalmak adına ellerinden geleni yapıyor. Peki, Mehmet Şef hangi yarışmacıya kaşık attı? MasterChef'te kaşık alan yarışmacı kim oldu? Hangi yemeğe kaşık atıldı?

Mehmet Şef Kime Kaşık Attı?

Mehmet Şef Kime Kaşık Attı?

Mehmet Şef, Tahsin'in yaptığı tatlıya kaşık attı ve çok beğendiğini söyledi.Pişmaniyenin de yer aldığı Tahsin'in tatlısı yukarıdaki gibidir. Sağ taraftaki tatlı Tahsin'in tatlısıdır.

Kaşık Atmak Nedir? Kaşık Atmak Ne Anlama Geliyor?

Kaşık Atmak Nedir? Kaşık Atmak Ne Anlama Geliyor?

Kaşık atmak gastronomide 'söylenecek söz yok' anlamına geliyor. Yemeğin üstün seviyede olduğunu belirtmek için kaşık atılır. Şeflerin kaşık atması yarışmacılar için en büyük hedeflerden biri. MasterChef Türkiye'de en zon 31 Ekim 2021'de Danilo Şef, Hasan'a yaptığı yemekten dolayı kaşık atmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın