Görüş Bildir
Haberler
MEB Sözleşmeli Öğretmenlik Başvuru Tarihleri Ne Zaman? Başvurular Açıldı Mı?

MEB Sözleşmeli Öğretmenlik Başvuru Tarihleri Ne Zaman? Başvurular Açıldı Mı?

Müge Kakşi
04.02.2021 - 18:08

Yeni yılın ikinci ayında binlerce öğretmen adayı sözleşmeli öğretmenlik başvuru tarihlerinin ne zaman olacağına ilişkin Milli Eğitim Bakanlığı'ndan gelecek açıklamayı bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan atama takvimini bekleyen öğretmen adayları başvuruların açılması sonrasında müracaatlarını gerçekleştirecek. Peki sözleşmeli öğretmenlik başvuruları açıldı mı? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru tarihleri ne zaman? Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözleşmeli Öğretmenlik Başvuruları Açıldı Mı?

Sözleşmeli Öğretmenlik Başvuruları Açıldı Mı?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, konuya dair yaptığı son açıklamada, “Geçtiğimiz yıllara baktığınızda bunun çok farklı tarihlerde açıklandığını görürsünüz. Bunu MEB tek başına karar alma durumunda değil. Bu konuyla ilgili kurum ve kuruluşlarla çalışmalarımız sürüyor. Neticelendiği dakika biz bunu paylaşırız. Gençler hazırlanıyor, bir umut ve bir hayal peşindeler. Durumu anlamak ve destek olmak lazım. Geçen yıl 41 bin önceki sene 40 bin civarında öğretmen alımı yaptık. Kamudaki alımları en fazla Milli Eğitim alıyor. Üzerinde epeydir çalıştığımız bir konu. Ben yakın zamanda bir çözüm üretmeyi çok istiyorum. Bu atamanın yüksek olmasını bekliyor arkadaşlarımız. Bunun ne kadar olacağına ilişkin olarak bu çalışmaların bitmesi gerekiyor. Bizim çabamız daha çok öğretmen ataması yapılması yönünde gereken çalışmaları yapıyoruz.” Sözlerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un yaptığı açıklamaya göre sözleşmeli öğretmenlik başvuruları ile ilgili net bir tarih verilmedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın