Görüş Bildir
Haberler
McDonald's "İstanbul’da Bir Gün" Temalı Özel Işık Gösterisiyle Tüm Şehri Büyüledi!

McDonald's "İstanbul’da Bir Gün" Temalı Özel Işık Gösterisiyle Tüm Şehri Büyüledi!

Dünyanın en değerli yeme - içme markası olan McDonald's, yaratıcı pazarlama içerikleriyle dünyanın her noktasında tüketicinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Son olarak İstanbul Boğazı’nda  ilgi çekici bir ışık gösterisi gerçekleştiren marka, bu kapsamda ikonik logosunu İstanbul temasıyla birleştirdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bebek Parkı’nda gerçekleştirilen ve dikkat çekici görsel efektlerle hazırlanan “İstanbul’da Bir Gün” adlı gösteride; Boğaziçi Köprüsü, İstanbul Boğazı, Kız Kulesi, şehir hatları vapuru ve lale gibi İstanbul’un sembolü haline gelen unsurlar, McDonald’s logosu ile birlikte yansıtılarak izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Her yerde sevilen marka

Her yerde sevilen marka

Yenilikçi bakış açısıyla misafirlerine geleceğin restoran deneyimini sunan McDonald’s, sahip olduğu teknolojiyle hizmet kalitesini iyileştirmeye devam ederken hayata geçirdiği etkinlik ve kampanyalarla da güncel trendleri belirliyor. Marka bu yönüyle de hızlı servis sektörüne global çapta yön veriyor. Türkiye’de son olarak yapay zeka ile hazırlanan içecek tarifleriyle dikkatleri üzerine çeken McDonald’s, günümüz teknolojisini en efektif şekilde hem iş süreçlerine hem de pazarlama materyallerine entegre etmeye devam ediyor. “İstanbul’da Bir Gün” adlı ışık gösterisi ise McDonald’s’ın tüketiciyle kurduğu bağın farklı sosyal etkinliklerle desteklenmesi açısından önem taşıyor. Marka, dünyanın birçok yerinde benzer eğlenceli etkinliklerle tüketicilerin gözündeki sevilen marka algısını her geçen gün daha da yukarıya taşıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
5
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın