Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu Latin Amerika’nın Emmy’sini Aldı! "En İyi Erkek Oyuncu..."

Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu Latin Amerika’nın Emmy’sini Aldı! "En İyi Erkek Oyuncu..."

Müge Kakşi
03.12.2021 - 21:01

TRT1 ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Masumlar Apartmanı bir süre önce Latin Amerika'da yayınlanmaya başladı. Kısa sürede büyük başarı toplayan dizide Han karakterine hayat veren başarılı oyuncu Birkan Sokullu ise Latin Amerika'nın Emmy'si olarak bilinen Produ Awards Ödüllleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü aldı. Birkan Sokullu'nun başarısı herkes tarafından taktir edilirken oyuncu ödül konuşmasında herkese teşekkür etti. İşte Birkan Sokullu'nun ödül konuşması ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Birkan Sokullu Latin Amerika'nın Emmy'sini Aldı

Birkan Sokullu Latin Amerika'nın Emmy'sini Aldı

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran 'Masumlar Apartmanı' dizisi bir süre önce Latin Amerika'da yayınlanmaya başladı.

Dizide 'Han' karakteriyle sergilediği başarılı performansıyla adından sıkça bahsettiren genç oyuncu, televizyon sektörünün en prestijli ödüllerinden Produ Awards'a aday olarak gösterildi.

Törene Video Konferans Yoluyla Katıldı

Törene Video Konferans Yoluyla Katıldı

2 Aralık perşembe günü video konferans yoluyla Miami'de gerçekleşen törene katılan Sokullu, duygularını şu sözlerle ifade etti:

'Han'ı oynamak benim için çok derin ve anlamlı bir yolculuk. Bu yolculuğu sizinle paylaştığım için çok mutluyum.' dedi. Sokullu, 'Beni bu değerli ödüle layık gördüğünüz için sonsuz teşekkürler. Tüm jüri üyelerine, İspanya2da ve Latin Amerika'da bizi izleyen tüm seyircilerimize teşekkür ediyorum.

Bu performansta emeği geçen katkısı olan yönetmenlerime, senaristlerime, yapımcılarıma, tüm ekip ce değerli oyuncu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.' şeklinde konuştu.

2003 yılında Best Model of Turkey yarışmasında üçüncü olarak adını duyuran başarılı oyuncu, yer aldığı her projede büyük ilgi görüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın