Görüş Bildir
Haberler
Makarna Sevenlere Özel Test: Hangi Makarna Çeşidi Seni Yansıtıyor?

etiket Makarna Sevenlere Özel Test: Hangi Makarna Çeşidi Seni Yansıtıyor?

mignon
04.11.2016 - 21:11

Makarnayı kim sevmez! Küçük büyük herkesin bayılarak yediği makarnanın bir sürü çeşidi var. Acaba senin en sevdiğin çeşitle karakterin uyuşuyor mu? Gel testimizi çöz cevabını öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hadi başlayalım. Hafta sonunu nasıl değerlendirmeyi seversin?

2. Diyelim ki bir arkadaşının morali çok bozuk ona nasıl moral verirsin?

3. Peki bir ortama girdiğinde insanların sana tavrı ne olur?

4. Bir de en sevdiğin mevsimi söylemeni istesek?

5. Peki makarna dedik o kadar, senin için makarna ile aşağıdakilerden hangisi güzel gider?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Doğum günün yaklaşıyor diyelim şu aşağıdakilerden hangisi seni çok mutlu eder?

7. Hayatını bizim için tanımlayacak olsan şu aşağıdakilerden hangisini seçerdin?

8. Son olarak bir de aşk hayatını soralım. İlişkiler hakkında ne düşünüyorsun?

Tıpkı sosyal bir kelebeksin!

Tıpkı sosyal bir kelebeksin!

Evet şunu söylemeliyiz ki sen tam anlamıyla sosyal bir kelebeksin. İçin kıpır kıpır enerji dolu. Her ortama ayak uyduran ve her durumu eğlenceli hale çevirensin. Tıpkı makarnaların en eğlencelisi kelebek makarna gibi! Kelebek makarna nasıl her sosa her duruma uygun oluyorsa sen de onun gibisin. Büyüklerle büyük küçüklerle küçük olansın. Sensiz hiçbir ortamın tadı yok!

Sen zor durumların baş kahramanısın!

Sen zor durumların baş kahramanısın!

Sen tıpkı burgu makarna gibi zor durumların kurtarıcı elemanısın. Acil bir misafir geldiğinde süslü bir tabağa en çok yakışan makarnalardandır burgu, zahmetsizce çoğu sosu kaldırır ve durumu kurtarır. Fazla zahmet vermeden herkesi mutlu eder. İşte sen de insanlara sıkıntı vermeden onları mutlu edensin. Kimi zaman minik bir hediye kimi zaman minik bir sürprizle yaklaşırsın. İnsanlar senden kötü bir şey gelmeyeceğini bilir. Ama bunun yanı sıra tersin de pistir! Sana ters yapana da acıman yoktur, en güzeli de bu değil mi zaten?

Sen en içten, en bizdensiz!

Sen en içten, en bizdensiz!

Sen tıpkı erişte gibi içimizden birisin. Birinin derdi tasası olduğunda sorgusuz sualsiz koşansın. Senin için dostluk/kardeşlik sorgulamadan yapılan yardım demektir. Tıpkı eriştenin el birliğiyle hazırlanması gibi sen de insanların her daim yardımına koşmaya bayılıyorsun. Anaç/babacan bir tavrın var. Bu kadar yardım severliğinin yanı sıra biraz sert mizaçlı birisin ama sert mizacın seni tanıyana kadar geçerli. Seni tanıyanlar içinde yufka yürekli biri olduğunu her zaman biliyorlar!

Sen boncuk kadar minnoşsun!

Sen boncuk kadar minnoşsun!

Evet sen makarnaların en minnoşu boncuk makarna gibisin! Çevrendeki herkes senin iyilik melekliğinden minnoşluğundan bahseder durur. Kötü durumlara karşı biraz dayanıksızsın. Ama bu da içindeki o Pollyanna karakterinden kaynaklanıyor. Kimseye kıyamaz, kimsenin üzülmesine izin vermezsin. Bütün bunların yanı sıra çocuksu bir tarafında var. İçindeki çocuğu hiçbir yere bırakmıyorsun. Bu da yaratıcılığını ve çevrendekilerle olan iletişimini pozitif etkiliyor. Nasıl boncuk makarna her türlü lezzete çevrilebiliyorsa sen de yaratıcılığınla her işin altından kalkabiliyorsun!

Sen biraz farklı ama en göze çarpansın!

Sen biraz farklı ama en göze çarpansın!

Sen dışarıdan biraz farklı gözüküyorsun. Tıpkı lazanya gibi insanlar bilmeden senin nasıl biri olduğunu pek anlayamıyorlar. Ancak seninle bir kere konuşan senden vazgeçemiyor. Dışarıdan biraz burnu havada gözüksen de içinde oldukça samimi bir insansın. Bunların yanı sıra fazlasıyla entellektüelsin de okumayı, gezmeyi bir şeyler öğrenmeyi çok seviyorsun. Bırak seni dışarıdan yargılayanları sen kendi keyfine bak!

Kırılgan ama sofistike bir elitsin!

Kırılgan ama sofistike bir elitsin!

Sen biraz diğer insanlardan kendini soyutlamış gibisin. Dışarıdan soğuk gözüken bir tavrın var. Ama bu tavrını olaylara ve durumlara göre değiştirmeyi çok iyi beceriyorsun. Yeri geldiğinde bolonez sos yeri geldiğinde yoğurtla mükemmel giden spagetti gibisin. Hayata dair bazı kriterlerin var ve bu kriterlerin dışında yaşamak istemiyorsun hepsi bu! Şartlar senin için kötüleştiğinde belki biraz üzülüyorsun. Ama bu durumu toparlamak için oldukça iyi savaşıyorsun. Dışarıdan bakanlar senin kırılgan olduğunu sansa da içinde minik bir süper kahraman var!

Ayakları yere basmanın kitabını yazmışsın!

Ayakları yere basmanın kitabını yazmışsın!

Sen penne makarna gibisin. Duruma ya da koşula bakmazsızın her daim mantığınla hareket edersin. İstediğin hayat için her şeyin düzenli ve tıkırında gitmesi senin için çok önemli. Minik pürüzler çıktığında bunu hemen halledersin. Tıpkı penne gibi biraz daha zorsun. Penne makarnanın her sosa uymadığı gibi sen de her ortama ayak uydurmazsın. 'Gerekirse insanlar bana ayak uydursun' diyenlerdensin. Bizce en güzelini sen yapıyorsun!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
740
360
239
151
71
54
51
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
meyus

Erişte