Görüş Bildir
Haberler
Lisedeyken Yaşadığımız 5 Gerilim Senaryosu

Lisedeyken Yaşadığımız 5 Gerilim Senaryosu

tunahan keskin
10.08.2014 - 17:15 Son Güncelleme: 10.08.2014 - 18:18

1. Zor Geçen Sınavın Ardından Notların Açıklanacağı an

Zor bi sınavdan çıkmışsındır.Tam o notların açıklanacağı ana gelir.Hele bi de arkadaşının notu senden önce açıklanmışsa en azından ondan daha düşük bi not almıyim diye düşünürsün..

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Gaza Gelip Öğretmene Attığın Lafın Öğretmenin Duyup Duymadığını Anlayamadığın An

Sınıfta kimin ne dediği belli değildir.Tam gaza gelirsin öğretmene laf atarsın.Tam o anda sınıfta bi sessizlik olur.Öğretmenin attığın lafı duyup duymadığını anlayamazsın.

3. Serbet Kıyafetle Okula Girmeye Çalışmak

Biraz disiplinli bi lisede okuduysanız bunu çok iyi bilirisiniz.Her pazartesi törenden sonra öğretmenler dizilir öğrenciler de tek sıra halinde geçerler.Serbest kıyafetle gelenleri tespit edip bi köşeye çekerler.İşte sen de tam o gün okula serbest kıyafetle gelmişsindir.Öğretmenlere yakalanmamak için önündeki adamın dibine dibine sokulursun.İşte o öğretmenlerin önünden geçerkenki gerilimi hiç bir filmde bulamazsın.

4. Kopya Çekerken Öğretmenle Göz Göze gelmek

Zor bi sınava girmişsindir.Tesadüfen yanına da çalışkan biri oturur.Tam dersin ki ulan ben hepsini  bundan geçiririm.İşe koyulursun ki öğretmenle göz göze gelirsin.

5. Müdürün kapısının Önünde Babanı Beklemek

Bi suç işlemişsindir.Müdür babanı çağırmıştır.Sen de kapınını önünde beklemektesin.Baban dışarı çıkınca kim bilir sana neler yapacak.Hemen topukla ordan.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
6
5
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın