Görüş Bildir
Haberler
LG G4’ün iPhone 6 ve Galaxy S6 ile Kamera Karşılaştırması

LG G4’ün iPhone 6 ve Galaxy S6 ile Kamera Karşılaştırması

01.06.2015 - 18:21 Son Güncelleme: 01.06.2015 - 20:11

Pazarın amiral gemisi olan her akıllı telefon, tüketiciyi heyecanlandırıcı lazer odaklama, yüksek pikseller gibi özelliklere sahip şık birer kameraya sahiptir. Ancak yeni LG G4’ün kamerasını kullandığınızda gerçekten bu özelliklerin iyi olmasının önemini fark ediyorsunuz.

LG G4 teoride çok iyi olmalı çünkü diğer telefonlar genelde 1/3-inç sensore sahipken LG G4 1/2.6-inç ile çok daha büyük sensore sahip.

LG’nin iddiasını ilk olarak gün ışığında ve düşük ışıkta G4 ile G3 arasında test ettik. Gerçekten dikkate değer iyileştirmeler vardı. Yani bu çok iyi haber.

Ama LG’nin rakiplerinin karşısındaki durumu daha merak ettiriyordu. Bu nedenle benzer testleri şu anki popüler akıllı telefonlar iPhone 6 ve Galaxy S6 ile de gerçekleştirdik. Her üç telefon da mükemmel görüntü yakalama özelliklerine sahip olduklarını kanıtladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gün Işığı

Gün Işığı

İlk test gün ışığında. Sonuç şok edici. LG 4 daha temiz ve detaylı görüntü sağlıyor. iPhone 6’da karşılık bir görüntü varken Galaxy S6’da ise orta seviyede diyebiliriz. Ancak şunu unutmayın, iPhone 6 diğer iki telefonun yarısı kadar piksel içeriyor (yani 8’e 16). Tabi bu önemli değil, LG G4 ve Galaxy S6 resimlerini 8 MP’ye yeniden boyutladığınız vakit hala iPhone 6’ya göre daha iyi detaylı görüntüye sahipler.

LG G4 ile çekilen tam boyut fotoğraf:

LG G4 ile çekilen tam boyut fotoğraf:

Düşük Işık

Düşük Işık

Sonraki test düşük ışıkta. G4 bu sefer diğer telefonlara göre daha çok parazit azaltıyor ve genellikle bulanık sonuçlar veriyor. Ama yine de S6 ve İphone karşısında oldukça iyi. G4 burada renklerin doğruluğu konusunda iyi sonuç vermiyor. iPhone ise şişenin görüntüsünü diğer telefonlara göre iyi renk dengesi ve en temiz netlikte sunuyor. Yine de G4 düşük ışıkta kötü performans veriyor diyebiliriz.

LG G4 ile çekilen tam boyut fotoğraf:

LG G4 ile çekilen tam boyut fotoğraf:

Ön Kamera

Ön Kamera

LG, selfie kamerasının diğer telefonlardan daha iyi olduğuna dair büyük gürültü çıkarmıştı ancak diğer telefonlara göre o kadar da iyi değil. Ne yazık ki LG’nin iddiasının gerçekle alakası yok. LG G4, iPhone 6S ve Galaxy S6’ya göre daha bulanık bir görüntü üretiyor.

Kaynak Gri Çizgi 

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın