Görüş Bildir
Haberler
KYK Burs ve Kredi Başvuruları Başladı: KYK Başvurusu Nasıl Yapılır?

KYK Burs ve Kredi Başvuruları Başladı: KYK Başvurusu Nasıl Yapılır?

Üniversite öğrencilerinin merakla beklediği açıklama nihayet geldi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, KYK burs ve kredi başvurularının başladığını duyurdu. KYK burs ve kredi başvuruları e devlet üzerinden yapılacak. Üniversite öğrencileri, KYK burs başvuru tarihlerini araştırıyor. İşte e devlet üzerinden yapılacak KYK burs ve kredi başvurularıyla ilgili tüm detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye son yıllarda artan fiyatlardan en fazla etkilenen kesimlerin başında şüphesiz öğrenciler geliyor. Üniversitelerin yaklaşık iki yıldan sonra tekrardan yüz yüze eğitime geçmesiyle öğrenciler barınma sorunu yaşamaya başlamıştı. Hayatlarını idame ettirebilmek için burs ve kredi arayışında olan öğrenciler KYK bur başvuru tarihlerini araştırıyor.

KYK Burs Başvuru Tarihleri Neler?

KYK Burs Başvuru Tarihleri Neler?

KYK burs ve kredi başvuruları 5 Kasım’da başladı. Öğrenciler, 8 Kasım Pazartesi saat 23.59’a kadar KYK burs ve kredi başvurularını yapacak.

KYK Burs Başvurusu Nasıl Yapılır?

KYK Burs Başvurusu Nasıl Yapılır?

İşlemler e-Devlet üzerinden gerçekleşiyor. E-Devlet şifresi olmayan öğrencilerin kimliği ile birlikte PTT şubelerine giderek mutlaka e-devlet şifresi almaları veya diğer e-devlet giriş yöntemlerinden birine (internet bankacılığı, e-imza, mobil imza, T.C. kimlik kartı) sahip olmaları gerekmektedir. Başvuru sırasında öğrenciden ekonomik, sosyal ve eğitim durumuna ilişkin bilgiler talep edilmekte ve bu bilgiler kamu kurumlarından alınan veriler ile karşılaştırılarak teyit edilmektedir.

KYK Burs ve Kredi Başvuru Ekranı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın