Görüş Bildir
Haberler
KYK Burs Sonuçları Sorgulama: KYK Sonuçları Ne Zaman ve Nasıl Açıklanacak?

KYK Burs Sonuçları Sorgulama: KYK Sonuçları Ne Zaman ve Nasıl Açıklanacak?

Türkiye’de üniversite öğrencilerinin gözü kulağı KYK sonuçlarında. Artan hayat pahalılığından en fazla etkilenen kesimlerin başında gelen öğrenciler, e devlet üzerinden KYK başvurularını geçtiğimiz aylarda tamamlamıştı. Üniversite öğrencileri şimdi KYK sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki; KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak, bu hafta açıklanır mı? 2021-2022 KYK burs başvuru sonuçları son dakika gelişmeleri haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu yıl ilk defa üniversitede okuyacak öğrenciler, merakla KYK sonuçlarını araştırıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 'En adil şekilde yürütmek için çalışıyoruz. Sonuçları size ulaştırmak için en kısa sürece bu süreci tamamlayacağız.' demişti.

KYK Sonuçları Açıklandı mı?

KYK Sonuçları Açıklandı mı?

KYK sonuçları henüz açıklanmadı. KYK sonuçlarının bu ay içerisinde açıklanması bekleniyor. KYK sonuçları, e devlet üzerinden açıklanacak.

KYK Burs Ücretleri Ne Kadar?

Burs/kredi miktarı ocak ayından itibaren lisansta aylık 550 lira, yüksek lisansta 1100 lira, doktorada da 1650 lira olarak ödenecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın