Görüş Bildir
Haberler
Kütahya'da Soğuk Havada Ucuz Yağ Kuyruğu: '20 Sene Sonra Memleketi Getirdiğiniz Nokta Bu!'

Kütahya'da Soğuk Havada Ucuz Yağ Kuyruğu: '20 Sene Sonra Memleketi Getirdiğiniz Nokta Bu!'

TMO, 5 litrelik ayçiçek yağını 99 liradan satışa sununca Kütahya'da kuyruk oluştu. Kuyrukta bekleyen bir vatandaş '20 sene sonra memleketi getirdiğiniz nokta bu. Bu millete reva gördüğünüz kepazeliğin bedelini elbette ödetecektir bu halk' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ülke genelinde 5 litrelik ayçiçek yağını 99 liradan satışa sundu.

Gazete Duvar'dan Cansu Aydemir'in haberine göre, fiyatı 200 liraya kadar çıkan yağı ucuza almak isteyen Kütahyalılar günün erken saatlerinde kurum önüne gelerek soğuk havaya rağmen sırada beklediler.

Kurum önünde oluşan yağ kuyruğuna tepki gösteren Mehmet Emre, “Kuyrukları eleştirenler görün memleketin halini. 20 sene sonra memleketi getirdiğiniz nokta bu. Bu millete reva gördüğünüz kepazeliğin bedelini elbette ödetecektir bu halk” dedi.

"Nedir bu doyumsuzluk"

"Nedir bu doyumsuzluk"

Kuyrukta bekleyen bir başka kişi olan Halil Dinçer ise aynı aileden birden fazla kişinin sıraya girmesine “Ben de kuyruktaydım. Açgözlülükten başka bir şey değil. Kızı, hanımı, babaları kuyrukta. Zaten kişi başına 10 kilo veriyorlar. Nedir bu doyumsuzluk” diyerek tepkisini dile getirdi.

Kuyrukta beklemeden yağı ucuza almak isteyen vatandaşlar PTTAVM üzerinden de Toprak Mahsulleri Ofisi'nden ayçiçek yağı siparişi verilebiliyor. 5 litrelik yağ, herhangi bir kargo ücreti ödenmeksizin internet üzerinden 101 liradan satılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
5
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TC Fatih Köroğlu

Bu noktaya gelmemek için neden 20 yıl beklediğini kendine sordun mu eyy vatandaş???

tutski yançek

oy verirken eli titremeyenin soğukta götü donarken kuyrukta beklemesi çok normal...

Pasif Kullanıcı

tüp kuyruğu falan neyse de yağ kuyruğu çok komik