Görüş Bildir
Haberler
Kütahya'da Billboardlardaki Sütyen Reklamını BİMER'e Şikâyet Ettiler: 'Ahlaki Değerler Yerle Bir Oldu'

etiket Kütahya'da Billboardlardaki Sütyen Reklamını BİMER'e Şikâyet Ettiler: 'Ahlaki Değerler Yerle Bir Oldu'

Batuhan
10.05.2018 - 18:19 Son Güncelleme: 11.05.2018 - 08:54

Bir iç giyim firmasının “Mucize Sütyen” başlığıyla verdiği açık hava reklamı, bazı Kütahyalı vatandaşlar tarafından BİMER’e şikâyet edildi. Şikâyetin gerekçesi olarak da 'ahlaki değerlerin yerle bir edildiği' gösterildi. 

Yeni Kütahya'nın haberine göre, Kütahya kent merkezine özellikle otobüs duraklarına yerleştirilen sütyen reklamı tartışmaları da beraberinde getirdi. Bazı vatandaşlar BİMER’e durumu şikâyet ederek, ahlaki değerlerin yerle bir olduğunu savundu.

Benzer bir olay daha önce Kayseri'de de yaşanmıştı

'Reklamlar ahlak dışı değil, yapılan protestolar saçma'

'Reklamlar ahlak dışı değil, yapılan protestolar saçma'

Kütahya’da hiç manken olmadan sadece sütyen görseli ile yapılan reklam da vatandaşların yoğun şikâyetine sebep oldu. Firma yetkilileri ise durumu hayret verici olarak gördüklerini ifade ederek “Türkiye çaplı çalışıyoruz ve her ilimizde reklam veriyoruz. Sadece buraya özel bir durum olmadığı için reklamları vermeye devam edeceğiz. Ahlak dışı olduğunu düşünmüyoruz. Bu yapılan protestoları da saçma buluyoruz” dedi.

Sosyal medyadan da yaşanan bu olay sonrası tepkiler geldi...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
863
392
94
52
32
23
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Ahlak bekçilerine şunu söylemek istiyorum! ‘ Bir annenin rahminden ve göğsünden hayat buldunuz. O iki organ müstehcen ya da sizin sapık diye adlandıracağınız... Devamını Gör

colombian

amına kodumun yobaz salakları... çocuk gelin ,tecavüz,istismar bunlara zerre tepki yok. ama sutyen görünce abdestin mi kaçıyor mına kodumun evladı.işte bural... Devamını Gör

Ümit Bektemir

din elden gidiyeah.. ahlakîmiz bozuliyeah.. 😝

victor shole

Adam kürtaj yapıyeah dur sende bi. :D