Görüş Bildir
Haberler
Kuruluş Osman Sezon Finali Yapıyor! İşte Kuruluş Osman Sezon Finali Tarihi!

Kuruluş Osman Sezon Finali Yapıyor! İşte Kuruluş Osman Sezon Finali Tarihi!

Çarşamba akşamları izleyici ile buluşan ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın sezon finali tarihi belli oldu. Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in başrolünü oynadığı, senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı genel yönetmenliğini de Metin Günay'ın üstlendiği 'Kuruluş Osman' ikinci sezonunun final bölümü ile ekranlara yaz arası verecek. Peki, Kuruluş Osman sezon finali ne zaman? Kuruluş Osman son bölümünde neler oldu? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuruluş Osman Sezon Finali Ne Zaman?

Kuruluş Osman Sezon Finali Ne Zaman?

Atv'nin Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman dizisi ikinci sezonunda da ilgiyle izleniyor. Başrol oyuncusu Burak Özçivit'in 'Çok güzel bir ikinci sezon geçirdik. Üçüncü sezonu çok merak ediyorum' dediği rekortmen dizinin sezon final tarihi belli oldu. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Çarşamba akşamlarına damga vuran sevilen dizi 64. bölümde sezon arası verecek.

Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

Bamsı Bey’in şehit düşmesinin ardından, Osman Bey, Togay’dan intikam almak için and içer. Osman Bey’i can evinden vurduğunun farkında olan Togay ise Nikola ile ittifakını geliştirip Kayılara son darbeyi vurmak için büyük bir ordu kurar.

Moğol kampına yaptığı baskınla Togay’a darbe indiren Osman Bey, Togay’ı bulmak için tüm imkanlarını seferber eder. Nikola’dan aldığı askerlerle ordusunu büyüten Togay ise cenk meydanında Osman Bey’e ve alplerinin karşısına dikilir.

Osman Bey, birleşik Bizans-Moğol ordusunu mağlup edebilecek mi? Osman Bey, Bamsı Bey’in intikamını almak için nasıl bir oyun kuracak? Nikola ve Togay’ın güçlerini birleştirmesi uç bölgesinde dengeleri nasıl değiştirecek? Kayı Obası’nda Bala Hatun ve Malhun Hatun arasında neler yaşanacak? Vali Yargıcı’nın emrine karşı gelen Togay, ne planlıyor?

Kuruluş Osman Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın