Görüş Bildir
Haberler
Kuruluş Osman Dizisinde Yaprak Dökümü! İki Oyuncu Veda Etti!

Kuruluş Osman Dizisinde Yaprak Dökümü! İki Oyuncu Veda Etti!

Sunay Korkmaz
29.04.2021 - 11:59

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman'da yaprak dökümü! Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı dizide Lena karakterine hayat veren oyuncu Seray Kaya ile Savcı Bey karakterini canlandıran Kanbolat Görkem Aslan diziye veda etti. Seray Kaya Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerini Burak Özçivit, Özge Törer, Nurettin Sönmez, Erkan Avcı gibi isimlerin paylaştığı Kuruluş Osman dizisi, 28 Nisan Çarşamba akşamı 56. son bölümüyle ekrana geldi.

Son bölümde Osman Bey, Malhun Hatun'un da desteğiyle Bizans-Moğol ordusunun karşısına çıktı. Türk obalarının ölüm kalım savaşına sahne olan savaşta Savcı Bey, Kalonoz tarafından haince sırtından hançerlenerek öldürüldü.

Savcı Bey karakterini canlandıran Kanbolat Görkem Aslan diziye son bölümde veda etti.

Seray Kaya Instagram'dan Veda Mesajı Yayınladı

Seray Kaya Instagram'dan Veda Mesajı Yayınladı

Dizide bir başka veda ise Lena karakterinden geldi. Kuruluş Osman'da Lena'yı canlandıran ünlü oyuncu Seray Kaya da son bölümle birlikte Kuruluş Osman'dan ayrıldı.

Seray Kaya Instagram hesabından diziye yaptığı veda paylaşımında, 'Bana çok şey kazandırdın Lena’m. Uğurlar olsun. Bu hikayenin bir parçası olmaktan, böylesi güzel oyuncu arkadaşlarım ve ekip arkadaşlarımla aynı yolda yürümüş olmaktan son derece mesudum. Sürçülisan ettiysem affola' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın