Görüş Bildir
Haberler
Kuruluş Osman 63. Bölüm Fragmanı

Kuruluş Osman 63. Bölüm Fragmanı

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Osman Bey ve akerleri büyük bir savaşa hazırlanırken Osman Bey'in kulağına karşı tarafın ordusunun başında Dukas isimli bir komutan olacağı gelir. Öte yandan Malhun Hatun'dan evladı olacağını söyleyen Osman Bey oldukça mutluyken Bala Hatun şoka uğrar. Kuruluş Osman 63. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

Dizinin 62’nci bölümünde Osman Bey, kurduğu oyunla eline geçirdiği ve Söğüt’e getirdiği Togay’ın cezasını keserek Bamsı Bey’in intikamını alır. Togay’ın elinden kaçırılıp infaz edilmesi ise Moğol Valisi Yargıcı’nın tepkisini çeker. Vali Yargıcı, gönderdiği elçi vasıtasıyla Kayı Obası’nın üç yıllık vergisini üç gün içinde ödemesini talep ederek Osman Bey’i zor durumda bırakır.

İnegöl Kalesi’ne giderek Nikola ile görüşen Moğol elçisi, Osman Bey’e karşı savaşında kendisini destekleme sözü verir. Nikola, Moğollardan gelecek altınlarla dev bir ordu kurmayı planlarken; Osman Bey bu ittifakı bozmak için harekete geçer. Malhun Hatun’un verdiği müjde ise Osman Bey’i sevince boğar.

Malhun Hatun’un Osman Bey’e müjdesi ne? Osman Bey’in Togay’ın cezasını kesmesi uç bölgesindeki dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Moğolların vergi talebine ne yanıt verecek? Moğol valisinin destek sözü verdiği Nikola, nasıl bir strateji benimseyecek? Osman Bey, Moğol-Bizans ittifakını bozabilecek mi? Bala Hatun, Malhun Hatun’un müjdesini nasıl karşılayacak? Kayı Obası, Moğol tehdidine karşı nasıl önlem alacak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın