Görüş Bildir
Haberler
Kuruluş Osman 44. Bölüm Fragmanı

Kuruluş Osman 44. Bölüm Fragmanı

Sunay Korkmaz
28.01.2021 - 01:23

Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Nikola'nın tutsak ettiği Bayhoca'yı kurtarmak için Osman Bey çok zor bir karar vermek zorundadır. Kulucahisar Kalesi'ni Bayhoca'yı kurtarabilmek için feda edecektir. İşte Kuruluş Osman 44. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

Konstantinopolis'ten gönderilen destek birliklerini mağlup ederek Nikola'ya ağır bir darbe indiren Osman Bey, İnegöl Kalesi'ni ele geçirmek üzere yaptığı plan dahilinde alplerini kaleye sızmakla görevlendirir.

Bölge tekfurlarını İnegöl'de toplayan Nikola, Osman Bey'e karşı kurduğu Haçlı ittifakının gücüyle Türkleri topraklarından atmak için çalışmaya başlar. Osman Bey'in Kayı bayrağını değiştirmesi obanın beyleri tarafından tepkiyle karşılanırken; Bayhoca'nın Nikola'ya esir düştüğünü öğrenen Lena, Osman Bey'e tepki gösterir.

Bala Hatun, Osman Bey'in evlilik kararının ardından acısını kalbine gömerek ona uygun bir eş bulabilmek için harekete geçer. Nikola'nın Bayhoca'nın hayatı karşılığında Kulucahisar Kalesi'ni istemesi ile Osman Bey'i hayati bir seçime zorlayacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın