Görüş Bildir
Haberler
Kuruluş Osman 37. Bölüm 2. Fragman... Yeni Fragmanda Bala Hatun'dan Büyük Fedakarlık

Kuruluş Osman 37. Bölüm 2. Fragman... Yeni Fragmanda Bala Hatun'dan Büyük Fedakarlık

Sunay Korkmaz
08.12.2020 - 10:44

Kuruluş Osman'ın yeni bölümünden bir fragmanda daha geldi. Yayınlanan 2. fragmanda; Bala Hatun, Osman Bey'in ilk hatunu olarak görevinin Osman'ı anlatmak olduğunu söylüyor. Ayrıca Bala Hatun gözyaşları içinde Osman'ın, Targun Hatun  ile evlenmesine rıza gösteriyor. Osman Bey, Targun Hatun'la evlenecek mi?   Bala Hatun, Targun Hatun'un sırrını çözebilecek mi? Yeni bölümde bu sorulara yanıt arayacağız. İşte Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanları... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuruluş Osman 37. Bölüm 1. Fragman

Kuruluş Osman Yeni Bölüm Fragmanı

Kuruluş Osman 36. Bölüm Özeti

Kuruluş Osman 36. Bölüm Özeti

Ağabeyi Savcı ve amcası Dündar'ı Kulucahisar Kalesi'nden kurnaz bir planla kurtaran Osman Bey, Bala Hatun'un kendisine yeni bir eş bulmasına yönündeki tavsiyesinin ardından Targun Hatun'u eş olarak alacağını ilan eder. Osman Bey tarafından küçük düşürülmenin acısını Flatyos'tan çıkaran Nikola, Yavlak Arslan'dan gelen buluşma teklifini lehine çevirmenin yollarını arar. 

Nikola ile barışması için yapılan teklife, hedefine Kulucahisar'ı koyan Osman Bey'in hamlesi çok farklı olacaktır. Osman Bey, Targun Hatun'la evlenecek mi? Kulucahisar Kalesi geri alınabilecek mi? Nikola kendisini hayal kırıklığına uğratan Flatyos'a hangi görevi verecek? Bala Hatun, Targun Hatun'un sırrını çözebilecek mi? Bamsı Bey, Cerkutay'dan öğrendikleriyle ne yapacak? Osman Bey'in Targun Hatun kararı obada nasıl karşılanacak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın