Görüş Bildir
Haberler
Kripto Analistlerine Göre 2022 Yılında Büyük Ralli Beklenen 5 Altcoin!

etiket Kripto Analistlerine Göre 2022 Yılında Büyük Ralli Beklenen 5 Altcoin!

Well Ok Then
29.11.2021 - 10:30 Son Güncelleme: 29.11.2021 - 11:05

Herkes yatırım yapacağı doğru kripto parayı bulmaya çalışır. Analistler ise yatırımcılar için bunun cevabını vermeye çalışıyor. Kimi zaman bu tahminler tutuyor kimi zaman da beklenen yükselişler yaşanmıyor. İşte o analistlerin 2022 yılında büyük ralli bekledikleri 5 altcoini sizler için derledik!

Keyifli okumalar! 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

1. Olympus (OHM)

1. Olympus (OHM)

Analistlere göre Olympus, kriptoda en çok çeşitlendirilmiş protokol dışı token hazinelerinden biri haline geldi. Üstelik bu 'Hazine' sadece OHM'den oluşmuyor, diğer çok değerli kripto varlığı da hazinenize ekleyebiliyorsunuz. Piyasa değeri 28 Kasım itibariyle 1,2 milyarın üzerinde ve 732,02 dolardan işlem görüyor. Olympus, yatırımcılardan Hazine varlıklarını risksiz değerleriyle satın alarak hazinesinde biriktiren ve hali hazırda beş gün olan belirli bir hak kazanma süresinden sonra OHM ile indirimli olarak geri ödeyen bir ekosistem.

2. Klima DAO (KLIMA)

2. Klima DAO (KLIMA)

Klima DAO, dünyanın en likit karbon kredileri piyasasını oluşturmak için OHM protokolünü kullanan ve bu karbon varlıklarının fiyat artışını hızlandıran bir proje. KLIMA, şu anda 100 milyon doların üzerinde bir değere sahip olan 11,2 milyon tonun üzerinde karbonu kısa bir süre içinde hazinesinde biriktirdi. Yazının yayınlandığı tarihte, KLIMA 1,248,19$'dan işlem görüyor.

3. Ren (REN)

3. Ren (REN)

Ren (REN), blok zincirleri arasında kripto para transfer etmek için Ren'in açık protokolünü çalıştıran Ethereum tokenıdır. Ren; Bitcoin ve Zcash gibi popüler varlıkları, Ethereum dâhil blok zincirlerine getirmeyi ve bu varlıkların çok zincirli ve merkezsiz finans ekosistemine katılmasını sağlamayı amaçlar. Ren fiyatı, son 7 gün içinde %17,60 yükseldi. Güncel fiyat, REN başına ₺10,993905. Ren, ₺22,61 ile tüm zamanların en yüksek değerinin %51,38 altında.

4. KILT Protocol (KILT)

4. KILT Protocol (KILT)

KILT'nin misyonu, kişisel veriler üzerindeki kontrolü sahibine vererek, bireye gizliliği geri kazandırmak ve kimlik ve kimlik bilgileri etrafında yenilikçi iş modellerini mümkün kılmaktır. KILT, gerçek dünyadaki güveni blok zinciri teknolojisinin faydalarıyla birleştirerek bunu başarmayı hedefliyor. Geliştiriciler, insanlar, makineler, hizmetler ve kimliklerin oluşturulabileceği her şey için tanımlayıcılar oluşturmak için KILT'yi kullanabilir. KILT, Parity Substrate üzerine inşa edilmiştir ve Eylül 2021'de bir Kusama parachain olarak ana ağı piyasaya sürmüştür. Substrate, oyun, NFT'ler, DeFi ve DEX'ler gibi Kusama ve Polkadot projeleriyle kusursuz entegrasyon fırsatları sunar; KILT ayrıca enerji, sağlık ve bankacılık sektörlerinde kurumsal ortaklıklar uygulamaktadır. Bu yazı yayınlandığın KILT Protocol fiyatı $8,21 USD ve 24 saatlik işlem hacmi $3.772.947 USD. KILT Protokolü son 24 saatte %11,24 düştü.

5. Energy Web Token (EWT)

5. Energy Web Token (EWT)

Energy Web Token (EWT), enerji sektöründeki kurumsal düzeyde uygulamaları desteklemek için özel olarak tasarlanmış, halka açık, Proof-of-Authority Ethereum Sanal Makine blok zinciri olan Energy Web Zincirinin yerel tokenıdır. Energy Web Chain, kamu hizmetleri, şebeke operatörleri ve yeni başlayanlar dahil olmak üzere 15 ülkeden 25'in üzerinde Validator düğümü tarafından işletilmekte ve yönetilmektedir. Yerel tokenına ek olarak, EW Zinciri tüm ERC standartlarını destekler. Energy Web Chain, Haziran 2019'da, blok zincirinin enerji sektöründeki potansiyelini açığa çıkaran, kar amacı gütmeyen küresel bir kuruluş olan Energy Web Foundation ve yukarı akışlı enerji şirketleri, kamu hizmetleri, şebeke operatörleri, yazılım geliştiriciler ve teknoloji satıcılarını içeren küresel Üye konsorsiyumu tarafından başlatılmıştı. Energy Web Token’ın bugünkü fiyatı 9,16 USD ve 24 saatlik işlem hacmi 2.663.074,27 USD.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
17
9
8
6
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın