Görüş Bildir
Haberler
Kovayla 35 Yıl Suladığı 100 Ceviz Ağacı Keslilen Yaşlı Adam İsyan Etti: 'Vicdansızlar, Merhametsizler'

Kovayla 35 Yıl Suladığı 100 Ceviz Ağacı Keslilen Yaşlı Adam İsyan Etti: 'Vicdansızlar, Merhametsizler'

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde içerisinde 35 yıllık ceviz ağaçlarının da bulunduğu meyve bahçesindeki 100 adet ağacın balta ile katledildiğini gören yaşlı adam isyan etti. Konuşmakta güçlük çeken ve ağlamamak için kendisini zor tutan 74 yaşındaki Abuzer Alkan’ın ilk sözü “Vicdansızlar, merhametsizler siz bu ağaçlara nasıl kıydınız?” oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ömrünü verdiği ceviz bahçesinde bulunan 150 ceviz ağacından 100’ü balta ile kesildi. Çelikhan Devlet Hastanesi kuzeyinde bulunan bahçede 35 yıllık ceviz ağaçları da bulunuyordu. Önceki gün kimliği belirsiz kişi veya kişiler bahçesinde ki 100’e yakın ceviz ağacını kökünden balta ile kesti.

Şikayette bulundu

Şikayette bulundu

Komşuların haber vermesi üzerine bahçeye gelen yaşlı adam zor şartlarda yetiştirdiği ağaçları görünce şaşkına döndü. Kesilen ağaçlara tek tek dokunan Abuzer Alkan, bahçede kara kara düşündü. Abuzer Alkan, polis ekiplerine olayla ilgili şikayette bulundu.

'Ben bu bahçe için 35 senedir uğraşıyorum'

'Katliam yapmışlar'

'Katliam yapmışlar'

Abuzer Alkan’ın oğlu Abdurrahman Alkan ise, “Bu dünyada bize bu zararı verenler Allah huzurunda ne yapacak? Bize bunu yapanları Allah’a havale ediyoruz. Ceviz ağaçlarını kesmişler, katliam yapmışlar. Bunu devletimizden kim yapmışsa suçlunun bulunmasını istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
30
10
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kitkat

İnsanlar daha ne kadar kötü olabilir, muhtemelen aralarında arazi davası vardır ama nasıl kıydınız o kadar ağaca

Pınar Yalçın

Ah abuzer amcam, kıymet bilmezler. Büyükdedemin adıda abuzer(hoş adıyamanda herkes abuzer) ceviz ağaçları var biz torunlar olarak kıyamıyoruz bakmaya. İnsanl... Devamını Gör

heyula41

üzmeyin amk böyle insanları