Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüse Karşı At İlacı Kullanan Yedi Doktor Virüse Yakalandı

Koronavirüse Karşı At İlacı Kullanan Yedi Doktor Virüse Yakalandı

Ulaş
25.11.2021 - 12:47

ABD’de kendisine onaylanmamış Ivermectin tedavisini uygulayan ve aşı karşıtı konferansa katılan yedi doktor koronavirüse yakalandı. 

Bunlardan biri olan Dr. Boros'un ayrıca sakıncalı tedaviyi kendi babası da dahil olmak üzere pek çok kişiye uyguladığı ortaya çıktı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD’nin Florida eyaletinde düzenlenen bir konferansa katılan aşı karşıtı 7 doktorun koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Kendisini ve eşini  Kovid-19’dan korumak için parazit önleyici Ivermectin aslı bir ilacı kullanan 71 yaşındaki bir doktorun da bu kişilere dahil olduğu belirtildi.

Dr. Bruce Boros, konferansta, Amerikan Gıda ve İlaç İdaresi’nin (FDA) karşı çıkmasına rağmen  kendisi ve eşi için “16 aydır' parazit önleyici ilacı kullandığını  söylemişti. 6 Kasım'da Florida’daki  Dünya Binicilik Merkezi'nde gerçekleşen konferansta Dr. Boros, 'Eşim ve ben 16 aydır Ivermectin kullanıyoruz. Hayatımda hiç daha sağlıklı hissetmedim' demişti.

FDA: 'Siz bir at değilsiniz.'

FDA: 'Siz bir at değilsiniz.'

Ancak, FDA 21 Ağustos’ta yaptığı paylaşımla hayvanları tedavi etmek için kullanılan Ivermectin hakkında şu cümlelerle uyarmıştı: “Siz bir at değilsiniz. Bir inek de değilsiniz. Cidden, değilsiniz. Bu ilacı kullanmayı durdurun.”

Bununla birlikte, konferansın organizatörü Dr. John Littell,  Boros ve diğer altı doktorun 'konferanstan sonraki günlerde' hastalandığını söyledi. Etkinliğe yaklaşık 900 kişi katıldı. Littell'e göre iki gün sonra Dr. Boros Kovid-19’a yakalandı. Boros'un çok hasta olduğu ve kendisini evinde tedavi ettiğini söyledi.

Ayrıca, Dr. Boros’un geçen yaz kişisel bir araştırma projesi olarak Ivermektin almaya başladığı ve babası da dahil olmak üzere birçok hastaya onaylanmamış ve etkisi kanıtlanmamış ilaçla tedavi ettiği ortaya çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dejan

Ivermectinin at ilacı olduğu doğru, ata verilen formunu kullanan amerikada gerikafalılarında olduğu doğru ( bu adamların hangi formu kullandığını bilmiyorum ... Devamını Gör