Görüş Bildir
Haberler
Korkunç Olay Dünya Gündeminde! Ultrason Görüntüsüne Bakan Doktor Bebeğin Haline İnanamadı

Korkunç Olay Dünya Gündeminde! Ultrason Görüntüsüne Bakan Doktor Bebeğin Haline İnanamadı

Batuhan
27.12.2021 - 10:36

Cezayir'de meydana gelen korkunç olay, bir anda dünya gündemine oturdu. Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden 73 yaşındaki kadının karnında taşlaşmış bir cenin görüldü. Doktorlar, hemen yetkililere haber verdi. 35 yıldır taşlamış ceninle yaşayan kadın ise ameliyata alındı. Bu olay daha önce Fas'ta Zehra Ebu Talip isimli kadının başına gelmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haberler.com'dan Barış Yahya Çinçin'in haberine göre, Cezayir'de meydana gelen olay, bir anda dünyanın gündemine oturdu. Başta Arap basını olmak üzere İngiliz basını, gün boyunca olayı manşetten verdi. Buna göre Cezayir'de yaşayan 73 yaşındaki kadın, bir süredir şiddetli karın ağrılarını çekiyordu. İsmi açıklanmayan kadın, doktora muayene olmaya gitti.

Doktor dehşete düştü

Doktor dehşete düştü

73 yaşındaki kadının ultrason görüntüsüne bakmak isteyen Amerikalı doktor Kim Garcsi, gördüğü şey karşısında dehşete düştü. İddialara göre kadının karnında kilolarca ağırlıkta taşlaşmış bir cenin vardı. Doktor Garcsi, acil olarak yetkililere haber verirken, cenini tam 35 yıl karnında taşıdığı belirtilen kadını da ameliyata aldı.

7 aylıkken ölmüş

7 aylıkken ölmüş

Bebeğin 7 aylıkken öldüğü ve annesinin karnında alınmadığı belirtildi. Daha önce de tedavi gören kadının karnındaki bebeğin fark edilmediği öne sürüldü. Söz konusu olay tıp dünyasında ilk değil. Aynı durum daha önce de başta Fas'ta yaşayan Zehra Ebu Talip isimli kadın olmak üzere birçok kadının başına geldi.

Kan akışının kesilmesi nedeniyle oluyor

Kan akışının kesilmesi nedeniyle oluyor

Amerikalı doktor Kim Garcsi, bu tür vakalarda bebeğin kan alamadığı için zamanla kireçlendiğini ve taş haline geldiğini belirtti. Bebek etrafında oluşan kireç dokusunun annenin enfeksiyon kapmamasını sağladığını ve bu sayede anne ile bebeğin uzun süre beraber yaşadığını anlattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
41
12
6
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jjall

haberlercom internethaber sondakikacom gibi dandirik haber sitelerini geçtiniz tebrikler!!!

yalnız bu haberi ben rahat 10 yıldır biliyorum afasdfdasfas

OCREATUS

Bu zaten ikinci vaka, haberde yazıyor