Görüş Bildir
Haberler
Konya'da Kan Donduran Olay: 2.5 Aylık İsmail Bebek, Ağladığı İçin Annesi Tarafından Yastıkla Boğularak Öldürüldü

etiket Konya'da Kan Donduran Olay: 2.5 Aylık İsmail Bebek, Ağladığı İçin Annesi Tarafından Yastıkla Boğularak Öldürüldü

Batuhan
17.10.2019 - 11:50

Konya'da mama yerken nefessiz kaldığı iddiasıyla götürüldüğü hastanede ölen 2,5 aylık İsmail Kaynak’ın annesi Fatma Kaynak ifadesinde, bebeğini ağladığı için yüzüne yastık bastırıp, boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Fatma Kaynak, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'da yer alan habere göre Olay, 11 Ekim Cuma günü Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Temsili Sokak'ta meydana geldi. Fatma Kaynak, otomobil kaporta tamir dükkanında çalışan 1 yıllık eşi Ahmet Kaynak'ı (29) arayarak 2,5 aylık bebekleri İsmail'in mama yedikten sonra nefessiz kaldığını, dudaklarının morardığını söyledi.

Hastaneye getirilen bebeğin öldüğü belirlendi

Hastaneye getirilen bebeğin öldüğü belirlendi

Bunun üzerine otomobille eve gelen Ahmet Kaynak, eşiyle birlikte çocuğunu Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdü. Doktorların yaptığı muayenede İsmail bebeğin öldüğü belirlendi.

Otopside bebeğin nefessiz kalması sonucu öldüğü ortaya çıktı

Otopside bebeğin nefessiz kalması sonucu öldüğü ortaya çıktı

Doktorların şüpheli ölüm olarak değerlendirmesi üzerine bebeğe otopsi yapıldı. Otopside bebeğin nefessiz kalması sonucu öldüğü ve yemek borusunda da mama kırıntıları olduğu tespit edildi.

Şüpheli hareketleri ele verdi

Şüpheli hareketleri ele verdi

Soruşturma kapsamında salı günü akşam saatlerinde Özalkent Polis Merkezi'ne bir yakınıyla birlikte ifade vermeye giden Fatma Kaynak, aşırı stres yaşadı. Sürekli olarak tuvalete gitmek, dışarı çıkıp hava almak istediğini söyleyen Fatma Kaynak'ın durumundan şüphelenen polis, genç kadını çapraz sorguya aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Psikolojim bozuktu, pişmanım"

"Psikolojim bozuktu, pişmanım"

Fatma Kaynak, sorgusunda bebeğini öldürdüğünü gözyaşları içinde itiraf etti. Gözaltına alınıp Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen Fatma Kaynak, İsmail bebek ağlayınca yüzüne yastık bastırıp boğduğunu söyledi. Kaynak, 'Sabah emzirip, mama verdim. Çocuk minder üzerinde yatarken ağlamaya başladı. Yastığı yüzüne koydum ama bastırmadım. Daha sonra tekrar ağlayınca yüzüne tekrar yastığı koyup bastırdım. Bir süre sonra yanına gidip yastığı çektiğimde nefes almadığını ve kalbinin atmadığını fark ettim. Eşimi aradım ve beraber hastaneye götürdük' dedi. Olayı bir anlık sinirle yaptığını ileri süren Fatma Kaynak, 'Psikolojim bozuktu. Pişmanım' diye konuştu. Bebek, Musalla Mezarlığı'na defnedilirken, Fatma Kaynak ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
673
236
202
25
8
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Doğum yapan kadınlar 1 yıla kadar yalnız bırakılmamalı. Ayrıca toplum olarak lütfen kadınlar üzerinde çocuk sahibi olması gerektiği konusunda baskı yapmayın.... Devamını Gör

Kestane çeri

Aşırı katılıyorum

haralagurele

Bu doğum sonrası depresyonu çok ağır bir şey. Kuzenimden biliyorum 3 ay eşiyle tek kelime dahi konuşmadı ve saçları öyle bir döküldü ki bir daha çıkmadı. Ve ... Devamını Gör

Makise Kurisu

Kesinlikle, yeni doğum yapmış kadına yardım çok önemli, arada dışarı çıkarıp hava aldırmak, bebekten 1 saat de olsa uzaklaştırmak çok ama çok önemli. Lohusa ... Devamını Gör

birilerikonusur

Lohusa depresyonu eger yardim eden yoksa ve tramvatik bir dogum hikayesi varsa, ustune anlayissiz bir es ve kolik bir bebek de varsa maalesef sonuclari korku... Devamını Gör