Görüş Bildir
Haberler
Kocaeli'de Ucuz Ekmek Satan Fırının Şoförünü Bacağından Vurdular

Kocaeli'de Ucuz Ekmek Satan Fırının Şoförünü Bacağından Vurdular

Kocaeli'de bakkallara ucuz ekmek satan fırının şoförü Zühtü Ateş ekmek dağıtırken, 'Kaça satıyorsun ulan?' diyen kişi tarafından tabancayla bacağından vuruldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, sabah saatlerinde, Darıca ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi’nde meydana geldi. Bir fırında çalışan Zühtü Ateş, bakkala ekmek getirdiği sırada 2 kişi yanına geldi. 'Ekmeği kaça satıyorsun ulan?' diye soran kişi tabancasını çıkarıp Zühtü Ateş’i sol bacağından vurup kaçtı. 

Kendi imkanlarıyla yaklaşık 500 metre ilerideki Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giden Zühtü Ateş, tedaviye alındı.

Rakiplerden gözdağı

Rakiplerden gözdağı

Bakkallara daha uyguna ekmek veren fırının yetkilileri, olayın, ucuz ekmek sattıkları için rakipleri tarafından gözdağı verilmek istenmesinden kaynaklandığını ileri sürdü.

Polis, 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
21
12
7
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Xena

Şimdi gelip derler ki ama biz müslümanız.

sevde şeker

konunun bununla ne alakası var siz beyinler neden herşeyi dine yormaya başladınız gerçekten inanamıyorum. kendi aramızda bölünüyoruz adamın haline üzüldüm. v... Devamını Gör

dasdasd

bu kadar gerizekalı insanı biz nereden bulduk ya

Art Ankara

Yıllardır bu yaşanıyor fırıncılar ucuza satanı tehdit eder, fırıncılar odası ceza keser, dükkanı saldırıya uğrar, kurşunlanır kimsenin ucuza ekmek satmasına ... Devamını Gör