Görüş Bildir
Haberler
Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Projesiyle Herkesi Ağlatacak! İşte Yeni Filminden İlk Kare...

Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Projesiyle Herkesi Ağlatacak! İşte Yeni Filminden İlk Kare...

Kıvanç Tatlıtuğ ile Settar Tanrıöğen'in başrollerinde yer alacağı ve hüzün dolu bir baba-oğul hikayesini anlatacak olan Aşıklar Bayramı'nın çekimleri sürüyor. Netflix'te yayınlanacak olan Aşıklar Bayramı adlı filmin başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, merak edilen yapıma dair ilk kareyi paylaştı. İşte o kareler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kemal Varol'un aynı adlı romanından uyarlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ile Settar Tanrıöğen'in yer aldığı yeni sinema filmi Aşıklar Bayramı'nın hazırlıkları devam ediyor.

Kıvanç Tatlııtuğ, geçtiğimiz pazartesi hüzün dolu bir baba-oğul hikayesini anlatacak olan OGM Pictures imzalı Aşıklar Bayramı'nın çekimlerinin başlayacağını duyurulmuştu.

Yönetmen koltuğunda Özcan Alper'in oturduğu filmin çekimleri Kırşehir'de başladı. Seyircilerin beklentisinin oldukça yüksek olduğu filmin ilk karesi de bugün yapım şirketinin Instagram hesabından paylaşıldı.

Aşıklar Bayramı Filminden İlk Kare

Aşıklar Bayramı Filminden İlk Kare

Kıvanç Tatlıtuğ Netflix'te seyirciyle buluşacak olan Aşıklar Bayramı filminde, babasıyla büyük bir yüzleşme yaşayan avukat Yusuf'a hayat veriyor.

Tatlıtuğ, film için, ''Çok dokunaklı bir baba oğul hikâyesi… Uzun bir yolculuğu anlatıyor.'' demişti.

Yakışıklı oyuncu filmin ardından ''Yakamoz'' adlı denizaltı dizisinin 2. sezon çekimleri için kamera karşısına geçecek.

Çekimleri Kırşehir’de başlayan film için Kıvanç Tatlıtuğ “Çok dokunaklı bir baba oğul hikâyesi… Uzun bir yolculuğu anlatıyor” demişti.

Kemal Varol’un aynı adlı kitabından uyarlanan filmde Kıvanç Tatlıtuğ babasıyla büyük bir yüzleşme yaşayan avukat Yusuf’a hayat veriyor.

Film Netflix’te seyirciyle buluşacak. Ünlü oyuncu filmin ardından “Yakamoz” adlı denizaltı dizisinin 2. sezon çekimleri için kamera karşısına geçecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın