Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu’ndan Market Yöneticilerine Mektup: '10 Ürüne Zam Yapmayın'

Kılıçdaroğlu’ndan Market Yöneticilerine Mektup: '10 Ürüne Zam Yapmayın'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, market yöneticilerine mektup yazıp zam yapmamalarını istedi. Kılıçdaroğlu, 'Sizden istediğim bu fedakarlıktan doğacak zararı, iktidara geldiğimizde karşılayacağız' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, market yöneticilerine mektup yazdı. Kılıçdaroğlu mektubunda '10 hayatta kalma ürünü' olarak tanımladığı ürünlere zam yapılmamasını talep etti. 

Kılıçdaroğlu, Twitter’dan paylaşan Kılıçdaroğlu “Güldük eğlendik… Şimdi Şahsın tuhaflıklarını bir kenara bırakalım ve gerçek işimize dönelim. Söz verdiğim gibi, market sahibi ve yöneticilerine gönderdiğim mektubu paylaşıyorum. Milletimi de şahit olmaya davet ediyorum' dedi. 

29 Kasım tarihli mektupta, “Bu talebin sizden, bu ürünlerde açıkça zarar etmenizi istemek olduğunun farkındayım. Ancak bunu halkımız adına yapmak zorundasınız. Ve bu mektup vesilesiyle bir kez daha vurgulamak isterim ki, sizden istediğim bu fedakarlıktan doğacak zararı, iktidara geldiğimizde karşılayacağız” ifadelerinin yer aldığı görüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın